Συγκλονιστικά κόκκινα χείλη στο show της Prada για την Άνοιξη 2013

Συγκλονιστικά κόκκινα χείλη στο show της Prada για την Άνοιξη 2013

Η makeup artist Pat McGrath εξηγεί πως τα δημιούργησε

«Είναι πολύ πολύ πολύ τολμηρά χείλη», είπε η διάσημη makeup artist Pat McGrath για το φλογερό, συγκλονιστικό κόκκινο που επέλεξε για το show του οίκου Prada στην Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο. «Αυτή τη σεζόν, η γυναίκα Prada είναι παθιασμένη και δεν υπάρχει χρώμα που να εκφράζει καλύτερα το πάθος από το κόκκινο».


Αφού δημιούργησε έναν άψογο "καμβά" με λίγη λάμψη, η McGrath διόρθωσε το σχήμα των φρυδιών, άπλωσε λίγη καφέ σκιά κατά μήκος της κόγχης των ματιών και τόνισε την γραμμή του άνω βλεφάρου με ιριδίζουσα λευκή σκιά. Στη συνέχεια επικεντρώθηκε στα χείλη: σχημάτισε το περίγραμμα τους με το μολύβι χειλιών CoverGirl LipPerfection Lipliner, Hot της CoverGirl και τα γέμισε με το κραγιόν LipPerfection Lipcolor, στην ίδια απόχρωση. «Τα χείλη εδώ είναι oversized», εξήγησε, δημιουργώντας τη γραμμή μια ιδέα πιο έξω από το φυσικό περίγραμμα των χειλιών και προσθέτοντας μια πινελιά λευκού ακριβώς στη μέση, ώστε να δείχνουν πιο μεγάλα αλλά με φυσικό τρόπο.


Γύρισε τις βλεφαρίδες με το ψαλιδάκι αλλά τις άφησε γυμνές,χωρίς μάσκαρα, ενώ στα νύχια πρότεινε ένα mix δόο αποχρώσεων του κόκκινου, της Ever Red-dy και της Reliably Red από την γκάμα της CoverGirl.



Διαβάστε ακόμα

Backstage beauty: το wet look στο show της Alberta Ferretti

Backstage beauty: το μακιγιάζ στο show της Mary Katrantzou

Backstage beauty: μοντέρνα γαλλικά σινιόν στο show της Catherine Malandrino