Backstage beauty: στο show του οίκου Gucci για την Άνοιξη 2013

Backstage beauty: στο show του οίκου Gucci για την Άνοιξη 2013

Ένταση στα μάτια και αρχιτεκτονικά σινιόν

«Στη Νέα Υόρκη το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στα φρύδια σε πολλά από τα shows- ήρθε η ώρα να δούμε κάτι διαφορετικό», είπε η makeup artist Pat McGrath από τα παρασκήνια του οίκου Gucci στο style.com. «Είμαστε στο Μιλάνο. Δεν πρόκειται να δείτε look μινιμαλιστικά».


Και πέρασε από την θεωρία στην πράξη: δημιούργησε ένα σούπερ λαμπερό πρόσωπο απλώνοντας highlighter στα ζυγωματικά και ροδακινί ρουζ στα μάγουλα, σκούρα καφέ σκιά και μολύβι στο άνω και κάτω βλέφαρο, φροντίζοντας να κάνει τα μάτια να δείχνουν αμυγδαλωτά και δίνοντας ένταση στο βλέμμα με δύο sets ψεύτικες βλεφαρίδες, το ένα πάνω από το άλλο και μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες. «Το look θυμίζει Marisa Berenson αλλά είναι κάπως πιο φυσικό», εξήγησε η McGrath, η οποία είναι γνωστό πως έχει αδυναμία στις ψεύτικες βλεφαρίδες ενώ για τα φρύδια περιορίστηκε σε ένα απλό grooming. Στα χείλη χρησιμοποίησε ένα κρεμώδες μπεζ κραγιόν και για το τελείωμα ένα lip balm.


«Αυτό το σινιόν συνδυάζει λίγο στυλ απο 60s, λίγο oriental και πάντως είναι σοφιστικέ» εξήγησε ο hairstylist Luigi Murenu. Χρησιμοποίησε το Clean Hold Styling Gel της Kiehl's για sleek look καθώς και extensions τα οποία έκοψε, ίσιωσε με σίδερο και τοποθέτησε στη βάση του σινιόν για να δώσει αυτό το "αρχιτεκτονικό" αποτέλεσμα.



Διαβάστε ακόμα

Συγκλονιστικά κόκκινα χείλη στο show της Prada για την Άνοιξη 2013

Backstage beauty: το wet look στο show της Alberta Ferretti

Backstage beauty: μοντέρνα γαλλικά σινιόν στο show της Catherine Malandrino