Πώς να κερδίσετε χρόνο όταν ετοιμάζεστε το πρωί

Πώς να κερδίσετε χρόνο όταν ετοιμάζεστε το πρωί

Μικρές συμβουλές που θα σε κάνουν να κερδίσεις πολύτιμο χρόνο

Κάθε πρωί προσπαθούμε να ετοιμαστούμε για τη δουλειά και τις υποχρεώσεις μας, χωρίς να χάσουμε χρόνο. Πολλές από εμάς είμαστε εργαζόμενες, σύντροφοι ή και μητέρες- κάτι που αυτόματα καθιστά το πρωινό μας ένα μικρό γολγοθά. Τι μπορούμε να κάνουμε για να κερδίσουμε χρόνο; Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

-Πριν πάτε για ύπνο, διαλέξτε τα ρούχα που θα φορέσετε την άλλη μέρα ώστε το πρωί να μην χάνετε χρόνο και απλά να τα φορέσετε.

-Βάλτε σε ένα σημείο τα προιόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείτε καθημερινά το πρωί ώστε να μην ψάχνετε τελευταία στιγμή.

- Εφόσον έχετε κάνει καλό καθαρισμό του προσώπου σας από το προηγούμενο βράδυ, ρίξτε του απλά λίγο δροσερό νερό εκτός βέβαια και εάν έχετε έχετε πολύ λιπαρό δέρμα. Χρησιμοποιείστε μία ελαφριά τονωτική λοσιόν.

-Για το πρωινό σας make-up χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας - θα βρείτε πολλές πια γνωστές και ως BB-creams- έτσι θα κερδίσετε σε χρόνο και χρήμα παραλείποντας 3 προιόντα. Επιπλέον, θα δείχνετε πολύ πιο φρέσκια!

-Μην χρησιμοποιείτε έντονα χρώματα το πρωί. Χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή, ανανέωση κατά τη διάρκεια της μέρες και περισσότερη ώρα στην εφαρμογή!

-Προτιμήστε μολύβι αντί για eye-liner σε σκληρή σύσταση για να μην τρέχει. Εμείς πάντως συνιστούμε σκιά και λίγη μάσκαρα.

-Καθώς βουρτσίζετε τα δόντια σας, περάστε απαλά και τα χείλη σας για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα ή τα πετσάκια πριν βάλετε κραγιόν.

-Απλώστε μετά ένα ενυδατικό κραγιόν σε ένα χρώμα που ξέρετε ότι σας ταιριάζει πολύ, κοντά στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

-Το πρωί βάλτε το πιστολάκι και ρίξτε στα μαλλιά σας ζεστό αέρα με φορά προς τα κάτω. Η κατεύθυνση του αέρα θα στρώσει τα μαλλιά σας δείχνοντάς τα πιο αφράτα και πιο λαμπερά ενώ τα περνάτε με μία φαρδιά βούτσα. Καλή λύση είναι ένας ψηλός κότσος ή μια αλογοουρά.

Διαβάστε ακόμη:

Πώς να ξεβάψετε τα μάτια σας μακραίνοντας τις βλεφαρίδες σας

Πώς να αποκτήσετε απαλά πέλματα και ξεκούραστα πόδια