Η τοξική σχέση του Justin Timberlake με τη Britney Spears ξεκίνησε το 1998 και κρατάει μέχρι σήμερα

Πατούλια Κατερίνα
Η τοξική σχέση του Justin Timberlake με τη Britney Spears ξεκίνησε το 1998 και κρατάει μέχρι σήμερα

Τι κι αν έχουν περάσει σχεδόν 22 χρόνια από τον χωρισμό, η σχέση του Justin Timberlake με την Britney Spears είναι σήμερα στο επίκεντρο.

Στις 24 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει να πωλείται επίσημα η αυτοβιογραφία της Britney Spears The Woman in Me.

Και μπορεί να μας χωρίζουν μερικά εικοσιτετράωρα από την κυκλοφορία του βιβλίου, όμως όπως ήταν αναμενόμενο υπάρχουν κάποια κεφάλαια που έγιναν ήδη γνωστά και δεν αφορούν ούτε την πολύχρονη κηδεμονία της Spears, ούτε και η σχέση με τον πατέρα, τη μητέρα και την αδερφή της. Στο επίκεντρο του κυκλώνα The Woman in Me, βρέθηκε ο πρώτος μεγάλος έρωτας της soon to be 42 ετών Spears, ο 42χρονος σήμερα Justin Timberlake.

Η αποκάλυψη για την άμβλωση που έγινε viral

Και όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση της αυτοβιογραφίας της Demi Moore (με τα όσα αποκάλυψε για τον Ashton Kutcher και την προσπάθειά τους να γίνουν γονείς ενώ ο ίδιος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών), έτσι και στην αυτοβιογραφία της Britney μαθαίνουμε τη δική της εκδοχή στο τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τα φλας των παπαράτσι στην άκρως τοξική σχέση της με τον Justin που κράτησε σχεδόν 4 χρόνια και ενώ και οι δύο ήταν λίγο μετά την ενηλικίωση.

Η αποκάλυψη για την άμβλωση στην οποία προχώρησε τότε η Britney και το γεγονός πως ο Justin ήταν εκείνος που την έπεισε να μην αποκτήσουν το παιδί αυτό.

«Ήταν μια έκπληξη, αλλά για μένα δεν ήταν τραγωδία. Αγαπούσα τον Justin τόσο πολύ. Πάντα περίμενα ότι θα κάναμε μια μέρα οικογένεια μαζί. Απλώς αυτό θα γινόταν πολύ νωρίτερα από ό,τι περίμενα. Αλλά ο Justin σίγουρα δεν ήταν χαρούμενος για την εγκυμοσύνη. Είπε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι να έχουμε ένα μωρό στη ζωή μας, ότι ήμασταν πολύ νέοι. Αν ήταν στο χέρι μου, δεν θα το είχα κάνει ποτέ. Κι όμως, ο Justin ήταν τόσο σίγουρος ότι δεν ήθελε να γίνει πατέρας. Mέχρι και σήμερα, είναι ένα από τα πιο αγωνιώδη πράγματα που έχω βιώσει ποτέ στη ζωή μου», τόνισε η Britney η οποία έγινε μερικά χρόνια αργότερα μαμά του Sean Preston, 18 ετών σήμερα, και του Jayden James, 17 ετών, παιδιά που απέκτησε από τον γάμο της με Kevin Federline, η σχέση της οποίας και με τους τρεις παραμένει δύσκολη και με μεγάλα σκαμπανεβάσματα, μιας και τα παιδιά από μικρά έμειναν και έζησαν μαζί με τον πατέρα τους.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, το Tik Tok γέμισε με βίντεο του «Everytime» της Spears, ένα βίντεοκλιπ που σήμερα καταλαβαίνουμε στην ολότητά του, μιας και δεν ήταν αφιερωμένο στον Justin όπως τότε νομίζαμε αλλά στο παιδί που δεν γεννήθηκε ποτέ, γιαυτό και στο τέλος βλέπουμε μια γυναίκα που φέρνει στον κόσμο και έχει αγκαλιά ένα μωρό τυλιγμένο σε μια ροζ κουβέρτα.

O Justin τηρεί σιγή ασυρμάτου

Πηγή του Entertainment Tonight επιμένει πάντως πως ο Justin έχει κάνει focus στην οικογένειά του ενώ στην πρώτη του αντίδραση ο Timberlake εμφανίστηκε να διώχνει τους παπαράτσι που ζητούσαν μια δήλωσή του ενώ εκείνος περπατούσε στον δρόμο.

Αυτή ήταν μόνο μία αποκάλυψη από την γεμάτη τοξικότητα σχέση του Justin και της Britney που ξεπερνάει κι εκείνο το beef του Justin Bieber με τη Selena Gomez.

Η πτυχή αυτή της έκτρωσης δεν θα μπορούσε άλλωστε να έρθει στο μάτι του κοινού, τη στιγμή που η Britney με τον Justin υποστήριζαν πως δεν είχαν σεξουαλικές επαφές. Στην τοξική εκείνη σχέση του Justin με τη Britney θα πρέπει να προσθέσουμε τον ακόμα πιο τοξικό χωρισμό τους με τον Justin να τραγουδά solo το «Cry me a river» στο οποίο υποτίθεται πως πιάνει την αγαπημένη του να τον απατά.

britney4.jpg

Η γεμάτη τοξικότητα σχέση της Britney με τον Justin

Spears και Timberlake ήταν ζευγάρι από τα τέλη του 1998 έως το 2002 και βρέθηκαν μαζί σε μια σπουδαία στιγμή της καριέρας τους.

Ο χωρισμός τους έγινε πρωτοσέλιδο κι εκεί, τα πράγματα πήραν άσχημη τροποη.Όπως αποκαλύφθηκε το 2022 στο ντοκιμαντέρ Framing Britney Spears, ήταν ο Timberlake εκείνος που διοχέτευσε τα μίντια με την πληροφορία πως η Britney έχει παραβεί τον όρκο παρθενίας, τον οποίο υποτίθεται πως τηρούσαν μαζί και στη σχέση τους.

Ο Justin είχε πάντα πίσω του το δίχτυ ασφαλείας της μαμάς του. Ηθοποιός στο επάγγελμα, η Lynn Harless βρέθηκε στο πλευρό του παιδιού της ακόμα και στις συνεντεύξεις μετά τον χωρισμό του με την Spears για να τονίσει πόσο πληγωμένο ήταν το παιδί της. Από την άλλη, η Britney είχε μια οικογένεια που την αντιμετώπιζε ως μηχανή παραγωγής δολαρίων και δεν την προστάτευσε ποτέ, με αποτέλεσμα να παρακολουθούμε live την κατάρρευσή της, μέχρι εκείνη τη στιγμή που ξύρισε τα μαλλιά της το 2007.

O Justin ζήτησε τελικά συγγνώμη από την Spears το 2021

«Λυπάμαι πολύ για τις φορές εκείνες στη ζωή μου, που οι πράξεις μου δεν βοήθησαν σε ένα πρόβλημα ή για τις φορές που δεν μίλησα όταν έπρεπε. Καταλαβαίνω πως εκείνες τις φορές φέρθηκα με τρόπο που ευνόησε ένα σύστημα μισογυνισμού και ρατσισμου. Ειδικότερα, θέλω να απολογηθώ στην Britney και την Jane Jacson ξεχωριστά, γιατί σέβομαι και νοιάζομαι για τις γυναίκες αυτές και ξέρω πως απέτυχα μαζί τους», είπε στο μήνυμά του στο Instagram ο Timberlake.

britney.jpg

Φήμες ήθελαν τη Spears να μην έχει ξεπεράσει ποτέ τον Justin και να τον έχει προσεγγίσει ακόμα και μετά την γνωριμία της με τον Sam Asghari. Το διάστημα εκείνο, ο Justin ένιωθε άβολα σύμφωνα με το περιβάλλον του και προσπάθησε στην επικοινωνία με την Britney να είναι απλά υποστηρικτικός για όσα έζησε με την πολύχρονη κηδεμονία της.

H Britney μιλάει για το μωρό με τον Timberlake: Η άγνωστη εγκυμοσύνη και η απόφαση για την άμβλωση

Books Britney Spears