Νέα άφιξη: Φρεσκοψημένα κρουασάν και γαλλικές σφολιάτες απογειώνουν τη μέρα μας!

Νέλλη Καλαμαρά
Νέα άφιξη: Φρεσκοψημένα κρουασάν και γαλλικές σφολιάτες απογειώνουν τη μέρα μας!

Τα κρουασάν είναι σίγουρα τάση και το νέο Flaked Croissanterie ήρθε για να μας προσφέρει απολαυστικές στιγμές σε κάθε γεύση και σχήμα.

Όχι ένα, αλλά δύο νέα croissant joints μόλις προσγειώθηκαν στην πόλη και γεμίζουν τις μέρες μας με φρεσκοψημένα κρουασάν και γαλλικές ζύμες στους πιο απίθανους συνδυασμούς και εκδοχές, όλα πάντα με βάση τα πιο ποιοτικά υλικά και το αυθεντικό πάθος για δημιουργία. «No flakes, no mess, no joy» μας λένε τα νέα Flaked Croissanterie, και εμείς φυσικά και δεν θα διαφωνήσουμε, αφού άλλωστε είναι γνωστό πως για να απολαύσεις ένα τέλειο, βουτυρένιο, αφράτο κρουασάν σωστά, πρέπει να «λερώσεις» τα χέρια σου!

Flakers-Box-Combo.jpg

Στα δύο ολοκαίνουρια καταστήματα, ένα στη Νέα Σμύρνη και ένα στο Μοσχάτο, το νέο brand, που ήρθε για να γίνει το αγαπημένο μας, προσφέρει από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα τις πιο λαχταριστές επιλογές για breakfast, brunch, light lunch, afternoon snack, ή απλώς την πιο απολαυστική απάντηση για τη λιγούρα της στιγμής. Στα Flaked δεν υπάρχει τίποτα «έτοιμο», αφού όλα φτιάχνονται από το μηδέν με κορυφαία υλικά, αγάπη για την καλύτερη ζύμη και γνώση για το τέλειο αποτέλεσμα.

Carbonara-Croissant-Flaked.jpg

Φυσικά και εδώ δεσπόζουν τα κλασσικά γαλλικά κρουασάν βουτύρου, αλλά και τα λαχταριστά κρουασάν πραλίνας και φιστίκι. Ταυτόχρονα στις βιτρίνες τους θα βρούμε και απρόσμενες γεύσεις, όπως κρουασάν cheesecake, τα ιδιαίτερα cruffins (croissant + muffin), αλλά και τα viral πλέον γεμιστά supreme. Ακόμη μία μεγάλη ποικιλία από αλμυρές προτάσεις μας περιμένει, όπως κρουασάν carbonara, hot dog, σάντουιτς με ανατρεπτικούς συνδυασμούς γεύσεων και πολλά ακόμη.

Flaked-Croissant.jpg

Ποιοτικός καφές και καλοφτιαγμένα ροφήματα συμπληρώνουν το νέο messy addiction της πόλης με τα δύο πρώτα καταστήματα σε Μοσχάτο και Νέα Σμύρνη να περιμένουν σύντομα και τα υπόλοιπα «αδελφάκια» τους και σε άλλες περιοχές.

Info: 2ας Μαΐου 10, πλατεία Ν. Σμύρνης. τηλ. 210 94 27 580 & Ομήρου 67 & Μακρυγιάννη, Μοσχάτο. Τηλ. 210 93 47 705

Instagram | Facebook | Website