A Haunting in Venice: Ο Ηρακλής Πουαρό του Kenneth Branagh επιστρέφει για τρίτη φορά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
A Haunting in Venice: Ο Ηρακλής Πουαρό του Kenneth Branagh επιστρέφει για τρίτη φορά

Ο Kenneth Branagh ξαναγίνεται ο εμβληματικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό και έρχεται με την τρίτη του ταινία.

Ένας από τους πιο διάσημους -σε λογοτεχνία και κινηματογράφο- ντετέκτιβ έρχεται για ακόμη μία φορά στη μεγάλη οθόνη. Ο Kenneth Branagh ξαναβάζει το μουστάκι του για την τρίτη του ταινία ως Ηρακλής Πουαρό, που έχει πλέον trailer.

Κάποιος πέθανε και ο Ηρακλής Πουαρό του Kenneth Branagh δεν θα αφήσει κανέναν να φύγει αν δεν τον βρει

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης Kenneth Branagh επιστρέφει ως ο εμβληματικός ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό, συνδυάζοντας τους δύο ρόλους του στην τρίτη συνέχεια των διασκευών της Αγκάθα Κρίστι.

Barbie: Η ροζ, spot-on κωμωδία του σήμερα που χρειαζόμασταν και ας μην είναι απολύτως αψεγάδιαστη

Με τίτλο "A Haunting in Venice" (ελλ. τίτλος Μυστήριο στην Βενετία), η νέα ταινία διεισδύει στον κόσμο των υπερφυσικών σκιών και μυστικών, καθώς μια σεάνς παίρνει μια σκοτεινή τροπή.

"Κάποιος είναι νεκρός. Κανείς δεν θα φύγει από αυτό το μέρος μέχρι να μάθω ποιος το έκανε", λέει ο πρώην ντετέκτιβ στους έκπληκτους συμμετέχοντες σε σεάνς που τώρα θεωρούνται ύποπτοι σε ένα μυστήριο δολοφονίας που ο διάσημος ντετέκτιβ είναι αποφασισμένος να λύσει.

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Βενετία μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ακολουθεί έναν συνταξιούχο Πουαρό, ο οποίος καλείται από μια παλιά του φίλη, που ενσαρκώνει η ταλαντούχα Tina Fey, να παραστεί σε μια σεάνς. Η συγκέντρωση έχει στόχο να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τις ικανότητες ενός μέντιουμ, το οποίο υποδύεται η αινιγματική Michelle Yeoh.

Ωστόσο, η σεάνς παίρνει μια σκοτεινή τροπή όταν ένας από τους καλεσμένους στο ετοιμόρροπο, στοιχειωμένο παλάτσο της Βενετίας βρίσκεται δολοφονημένος. Ο Πουαρό αναλαμβάνει την έρευνα, αφήνοντας τους συμμετέχοντες, που θεωρούνται πλέον ύποπτοι, σε κατάσταση σοκ και φόβου.

Πόσα πήρε ο Tom Cruise για το Mission Impossible 7; Απέδωσαν τα τρελά ακροβατικά του;

Στο cast βρίσκουμε επίσης τους cast με τους Jamie Dornan, Jude Hill, Kelly Reilly, Emma Laird, Kyle Allen, Camille Cottin, Ali Khan και Riccardo Scamarcio.

Το "A Haunting in Venice" αντλεί έμπνευση από το μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι του 1969, "Hallowe'en Party", το οποίο περιστρέφεται γύρω από τον μυστηριώδη θάνατο ενός 13χρονου κοριτσιού που ήταν μάρτυρας ενός φόνου.

Η ταινία είναι γραμμένη από τον Michael Green (Logan, Blade Runner 2049, American Gods) που είχε αναλάβει το σενάριο της δεύτερης ταινίας, "Death on the Nile". Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Kenneth Branagh, Judy Hofflund, Ridley Scott και Simon Kinberg, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Louise Killin, James Prichard και Mark Gordon.

Το "A Haunting in Venice" αναμένεται στις 14 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

a-haunting-in-venice-poster.jpg