Ο Leonardo DiCaprio ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του στην Καλιφόρνια

Τζένη Ντεμιράι
Ο Leonardo DiCaprio ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα της καριέρας του στην Καλιφόρνια
Invision

Μία νέα επιτυχία φαίνεται ότι ετοιμάζεται με τον Leonardo DiCaprio και την υπογραφή του Paul Thomas Anderson.

Πριν καν προλάβει να απολαύσει την επιτυχία που σημειώνει η υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Killers of the Flower Moon», ο Leonardo DiCaprio στρώθηκε ήδη στη δουλεία και ετοιμάζεται για την επόμενη κινηματογραφική του επιτυχία.

Το TMZ κατάφερε να εξασφαλίσει βίντεο από τα γυρίσματα της νέας ταινίας, που πραγματοποιούνται στην Καλιφόρνια. Στο βίντεο φαίνεται ο DiCaprio και η ομάδα του Paul Thomas Anderson να γυρίζουν μερικές σκηνές, στις οποίες είναι ορατό πως ο DiCaprio έχει υιοθετήσει ένα εντελώς διαφορετικό look.

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Deadline, το σενάριο της ταινίας έγραψε ο Paul Thomas Anderson ενώ η παραγωγή γίνεται μαζί με τους Sara Murphy και Adam Somner.

Το ίδιο μέσο τονίζει ακόμα ότι η ταινία δεν έχει τιτλοφορηθεί ακόμα, ενώ ούτε η πλοκή παραμένει ακόμα επτασφράγιστο μυστικό.

Αυτό που είναι γνωστό ως τώρα είναι πως πρόκειται για ένα σύγχρονο σκηνικό και είναι η πιο εμπορική που έχει επιχειρήσει η PTA, με ανάλογο προϋπολογισμό. Επίσης, σύμφωνα με το TMZ, ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν θα είναι και οι Sean Penn και Regina Hall.

Ένας αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει επίσης στο TMZ ότι για τις ανάγκες της ταινίας επιχειρείται να δημιουργηθεί μία πόλη, η οποία πιθανότατα να ονομαστεί Baktin Cross.

https://www.instagram.com/p/C2vLgg3ha7K/

Οι «Δολοφόνοι του ανθισμένου φεγγαριού» απομυθοποιούν ό,τι ρομαντικό έχει απομείνει στην ψυχή σου

Ο DiCaprio, η Lily Gladstone και τα Όσκαρ

Οι εικόνες από τα γυρίσματα της νέας ταινίας με πρωταγωνιστή τον Leonardo DiCaprio ήρθαν λίγο αφότου ο ηθοποιός έδειξε με θέρμη την υποστήριξη του στην συμπρωταγωνίστριά του, Lily Gladstone, η οποία είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, για την ερμηνεία της στην ταινία του Martin Scorsese, «Killers of the Flower Moon».

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Πηγή: AP

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία εικόνα του OsageNews με την υποψηφιότητα της Gladstone, γράφοντας στην περιγραφή «Συγχαρητήρια στην αγαπημένη μου φίλη Lily Gladstone που έγραψε ιστορία στα Όσκαρ, ως η πρώτη ιθαγενής Αμερικανίδα που προτάθηκε για Καλύτερη ηθοποιός στο Killers of the Flower Moon, και η τέταρτη Ιθαγενής ηθοποιός που κέρδισε ποτέ υποψηφιότητα στην κατηγορία».

https://www.instagram.com/p/C2iH2dOuVo1/

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος, αν και πρωταγωνίστησε στην ταινία, δεν βρέθηκε ανάμεσα στους υποψηφίους για τον Α' Ανδρικό Ρόλο, γεγονός που έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αξία στην επιλογή του να στηρίξει την Lily.

Η Lily Gladstone δάκρυσε για τις ιθαγενείς Αμερικανίδες και μας θύμισε μία μεγάλη δύναμη της τέχνης

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP