To «It ends with us» έρχεται με την Blake Lively σε νέα ημεομηνία και ελπίζουμε να είναι η τελική

Τζένη Ντεμιράι
To «It ends with us» έρχεται με την Blake Lively σε νέα ημεομηνία και ελπίζουμε να είναι η τελική
JOSIAH KAMAU

Το «It ends of us» το αγαπήσαμε ως βιβλίο, αφου η Colleen Hoover κατάφερε να μας μεταφέρει στον κόσμο της Lily Bloom με απόλυτο ρεαλισμό. Μένει να δούμε αν θα μας κάνει να δακρύσουμε και η ταινία με την Blake Lively. 

Εντός του καλοκαιριού πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους η ταινία «It ends with us», στην οποία πρωταγωνιστεί η Blake Lively.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του People, η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου «It Ends With Us» της Colleen Hoover, με πρωταγωνίστρια τη Lively, θα κάνει παγκόσμια κινηματογραφική πρεμιέρα στις 9 Αυγούστου.

«It ends with us» και άλλες 3 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε φέτος στα θερινά σινεμά

https://www.instagram.com/p/Cn5hG66PnEm/

Η μία αναβολή μετά την άλλη για το «It ends with us»

Μπορεί η ταινία να είχε αρχικά προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου, και στη συνέχεια να αναβλήθηκε για τις 21 Ιουνίου, ωστόσο, οι θαυμαστές θα πρέπει να περιμένουν άλλες επτά εβδομάδες, μέχρι να καταφέρουν να δουν την ταινία τον ερχόμενο Αύγουστο.

Η 36χρονη Lively, εκτός από πρωταγωνίστρια της ταινίας, ως Lily Bloom, είναι και παραγωγός της. Συμπρωταγωνιστής της είναι ο Justin Baldoni, ο οποίος υποδύεται τον Ryle Kincaid, με τον οποίο ερωτεύεται η Lily.

Η καθυστέρηση κυκλοφορίας της ταινίας σχετίζεται άμεσα με τη συνεχιζόμενη απεργία των συγγραφέων, η οποία διέκοψε τον Ιούνιο του 2023 τα γυρίσματα, τα οποία τελικά συνεχίστηκαν αρχές του 2024.

Celebrity Sightings In Jersey City - January 12, 2024

Ποιοι συμμετέχουν στο cast;

Πέρα από την Lively και τον Baldoni, ανάμεσα στους βασικούς πρωταγωνιστές είναι και ο Brandon Sklenar, ο οποίος υποδύεται τον πρώτο έρωτα της Lily, Atlas Corrigan, που επιστρέφει απροσδόκητα στη ζωή της.

https://www.instagram.com/p/CpLfIOkPLLJ/

Ο Alex Neustaedter συμμετέχει, επίσης, στο cast, υποδυόμενος τον νεαρό Atlas και η Isabela Ferrer τη νεαρή Lily. Η Jenny Slate υποδύεται την αδελφή του Ryle, Allysa.

Η βασική ιδέα του βιβλίου που έγινε ταινία και το μήνυμα για την κακοποίηση

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη της ταινίας, «Η Lily Bloom νομίζει ότι βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο του Ryle Kincaid. Ωστόσο, μετά από ένα ανησυχητικό περιστατικό κακοποίησης που της θυμίζει το σκοτεινό παρελθόν της, πρέπει να αποφασίσει αν η αγάπη είναι αρκετή για τον γάμο της. Τα πράγματα περιπλέκει ακόμη περισσότερο η επιστροφή του πρώτου έρωτα στη ζωή της: ενός άντρα που είχε φιλοξενήσει πολλά χρόνια πριν, όταν ήταν άστεγος».

ItEndswithUs_659x1024.webp

Η υπόθεση της ταινίας φαίνεται να ακολουθεί την βάση του βιβλίου που έγραψε η Colleen Hoover και κατάφερε να σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Σε αυτό η ιστορία της Lily και του Ryle ξεκινά ως μία ρομαντική ιστορία έρωτα. Η συγγραφέας βάζει τους αναγνώστες να «ερωτευτούν» μαζί με τη Lily τον γοητευτικό χειρούργο, τόσο ώστε να μη δοθεί η απαραίτητη προσοχή στα σημάδια που οδήγησαν τελικά στη βίαιη συμπεριφορά του.

Ο τρόπος με τον οποίο ο αναγνώστης εισέρχεται στην ψυχοσύνθεση της πρωταγωνίστριας είναι ένας από τους λόγους που αξίζει να διαβάζεις αυτό το βιβλίο, λίγο πριν καταφέρεις να το δεις και οπτικοποιημένο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Celebrity Sightings In New York City - January 12, 2024

Πηγή κεντρικής εικόνας: gettyimages