Με αέρα «Gossip Girl» επιστρέφει ως σειρά η «Εκδίκηση της Ξανθιάς» - Ποιος ο ρόλος της Witherspoon;

Τζένη Ντεμιράι
Με αέρα «Gossip Girl» επιστρέφει ως σειρά η «Εκδίκηση της Ξανθιάς» - Ποιος ο ρόλος της Witherspoon;

Οι Schwartz και Savage, που είναι παραγωγοί και σεναριογράφοι της σειράς «H Εκδίκηση της Ξανθιάς», είναι γνωστοί για το σενάριο του «Gossip Girl», που προβλήθηκε στο The CW για έξι σεζόν.

Έρχεται μία ακόμα «Εκδίκηση της Ξανθιάς», μόνο που αυτή τη φορά δεν θα είναι ταινία αλλά τηλεοπτική σειρά του Amazon Prime Video, σύμφωνα με το Variety.

Μπορεί να μην υπάρχουν ακόμα λεπτομέρειες που να αφορούν την πλοκή, αλλά έγινε γνωστό ότι παραγωγός του έργου είναι οι Reese Witherspoon, Josh Schwartz και Stephanie Savage. Ενώ το σενάριο το υπογράφουν οι Schwartz και Savage.

Στο παρελθόν, είχε αναφερθεί ότι το Amazon επεδίωκε να ψάχνει νέες ιδέες για έργα με βάση την πνευματική ιδιοκτησία που απέκτησε μετά την εξαγορά της MGM το 2022. Η «Εκδίκηση της Ξανθιάς» ήταν ένα από αυτά, μαζί με άλλα όπως το «Barbershop» και το «Robocop».

Το «Back to Black» & άλλες 5 ταινίες και σειρές που θα δούμε τον Απρίλιο στο σπίτι και το σινεμά

Οι Schwartz και Savage είναι γνωστοί για το «Gossip Girl», που προβλήθηκε στο The CW για έξι σεζόν και έγινε ιδιαίτερα δημοφιλές και στην Ελλάδα, όπου προβαλλόταν στο Star. Το δίδυμο συνεργάστηκε και στο reboot του «Gossip Girl» στο Max, αλλά και στα «City on Fire» (Apple TV+) και «Nancy Drew» (The CW).

Το ταξίδι της «Εκδίκησης της Ξανθιάς» από το 2001 έως σήμερα

Η πρώτη ταινία με τίτλο «Η εκδίκηση της Ξανθιάς» κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους το 2001. Πρωταγωνίστρια ήταν η Witherspoon, ως Elle Woods, μία κοπέλα που αγαπά τη μόδα και αποφασίζει να φοιτήσει στη Νομική Σχολή του Harvard με σκοπό να ξανακερδίσει το αγόρι της. Ωστόσο, στην πορεία, ανακαλύπτει μια φυσική κλίση στη νομική.

Η συγκεκριμένη ταινία έγινε μεγάλη επιτυχία του box office, αποφέροντας έσοδα που ξεπερνούν τα 140 εκατομμύρια δολάρια. Το sequel με τίτλο «Legally Blonde 2: Red, White, and Blonde» κυκλοφόρησε δύο χρόνια αργότερα, το 2003.

WITHERSPOON

Μία ακόμα ταινία «Η εκδίκηση της Ξανθιάς» βγήκε το 2009. Μπορεί σε αυτή η Witherspoon να μην πρωταγωνίστησε, ωστόσο, συμμετείχε ως παραγωγός. Ένα θεατρικό μιούζικαλ βασισμένο στην πρώτη ταινία έκανε το ντεμπούτο του στο Broadway το 2007, λαμβάνοντας πολλές υποψηφιότητες για Tony και Drama Desk.

Η Jennifer Lopez «είναι μία άλλη» στο teaser της ταινίας «Atlas» και το κοινό την έχει ήδη λατρέψει