«It ends with us» και άλλες 3 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε φέτος στα θερινά σινεμά

Τζένη Ντεμιράι
«It ends with us» και άλλες 3 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε φέτος στα θερινά σινεμά

Ναι, βιαζόμαστε να έρθει ο Μάιος και να ανοίξουν τα θερινά σινεμά!

Φτάνουμε στα μέσα Απριλίου και αυτό σημαίνει ότι μας χωρίζουν περίπου δύο εβδομάδες από τον Μάιο, ο οποίος έχει ξεχωριστεί σημασία για όσους αγαπάμε τον κινηματογράφο, αφού μέσα στον μήνα θα ανοίξουν τα θερινά σινεμά.

Αγαπώ τα θερινά σινεμά. Την αύρα τους, το δροσερό αεράκι και τα τραπεζάκια που συνήθως υπάρχουν ανάμεσα στις καρέκλες. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, έχω κάνει ήδη τη λίστα με τις ταινίες που θα δω οπωσδήποτε αυτό το καλοκαίρι στα θερινά σινεμά. Μάλιστα, έχω αποφασίσει να πηγαίνω για κάθε ταινία και σε διαφορετικό κινηματογράφο ώστε να ζήσω με διαφορετικό τρόπο την κάθε εμπειρία και αυτό ακριβώς προτείνω να κάνεις κι εσύ με την παρέα σου.

Δες στην παρακάτω λίστα τις 4 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε στους θερινούς κινηματογράφους!

It ends with us

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Colleen Hoover, η ταινία με τίτλο «It Ends With Us» διηγείται την ιστορία της Lily Bloom, μίας κοπέλας λίγο μετά τα 20 που ανοίγει το δικό της ανθοπωλείο και ερωτεύεται τον αδερφό της υπαλλήλου της, Ryle. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος της επιστρέφουν με τη βοήθεια ενός ημερολογίου και ο πρώην της, Atlas, που γνώρισε ως άστεγο, επιστρέφει στη ζωή της και παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση της με τον Ryle.

Το βιβλίο δίνει έμφαση στα συναισθήματα που συνοδεύουν μία γυναίκα που βρίσκεται σε μία κακοποιητική σχέση, τα σημάδια που αγνοεί αλλά και τη δυσκολία της να ξεφύγει από όσα ξέρει ότι δεν πρέπει να δέχεται.

Έχοντας διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο, έχω πραγματικά μεγάλη περιέργεια να δω την οπτική απεικόνισή της, ελπίζοντας ότι Blake Lively να ενσαρκώσει με τον πιο καθηλωτικό τρόπο τον ρόλο της Lily.

https://www.instagram.com/p/Cn5hG66PnEm/

Η ιστορία είναι ρομαντική αλλά και βαθιά δραματική και αυτό ακριβώς ελπίζω να δούμε το καλοκαίρι σε κάποιους από τους μαγευτικούς θερινούς κινηματογράφους της χώρας μας. Τα ξένα μέσα αναφέρουν ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 21 Ιουνίου, ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστή η πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες. Το πιο πιθανό είναι να μην υπάρχει μεγάλη απόκληση από αυτή την ημερομηνία.

Hit Man

Τον Glen Powel τον είδαμε τον περασμένο μήνα στο Anyone But You και εντός του καλοκαιριού θα τον ξαναδούμε στο «Hit Man» ως μυστικό αστυνομικό στο Houston του Texas. Παριστάνοντας τον εκτελεστή, γνωρίζει μία γυναίκα (Adria Arjona) που είναι παγιδευμένη σε έναν κακοποιητικό γάμο. Τα συναισθήματά του για εκείνη τον οδηγούν στην απόφαση να σπάσει το πρωτόκολλο ώστε να τη βοηθήσει.

Μάλλον τα ρομάντζα ταιριάζουν στον Glen! Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, η πρεμιέρα θα γίνει στις 7 Ιουνίου.

Kinds of Kindness

Πρόσφατα είδαμε το πρώτο trailer της νέας ταινίας που σκηνοθετεί ο Γιώργος Λάνθιμος, η οποία έχει τίτλο «Kinds of Kindness». Μετά την επιτυχία του «Poor Things», ο Έλληνας σκηνοθέτης και η Emma Stone επιστρέφουν για να μας δείξουν ακόμα μία συνεργασία τους, την οποία φυσικά και ανυπομονούμε να δούμε από τις 21 Ιουνίου.

Οι «Ιστορίες Καλοσύνης» είναι τρεις, η πρώτη ακολουθεί έναν άνδρα χωρίς επιλογές, ο οποίος προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του, η δεύτερη θέτει στο επίκεντρο έναν αστυνομικό που ανησυχεί επειδή η σύζυγός του που είχε εξαφανιστεί στη θάλασσα επέστρεψε και μοιάζει διαφορετικός άνθρωπος, και η τρίτη, μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με μια ιδιαίτερη ικανότητα, ο οποίος προορίζεται να γίνει ένας θαυμαστός πνευματικός ηγέτης.

Εγώ ο Απαισιότατος 4

Τα minions επιστρέφουν μαζί με τον Gru στο «Εγώ ο Απαισιότατος 4» και οι Universal και Illumination από τις αρχές του χρόνου μας έβαλαν στο mood της δημοφιλούς ιστορίας κινουμένων σχεδίων με το πρώτο trailer.

Σε αυτό βλέπουμε τον γιο του Gru, Gru junior, τις διαθέσεις του αλλά και την έναρξη της εκδίκησης του Max Superball, ο φόβος της οποίας οδηγεί την οικογένεια του πρωταγωνιστή να μετακομίσει και να μπει σε νέες αναπάντεχες περιπέτειες.

Σου υπενθυμίζουμε ότι στην πρώτη ταινία, ο Gru υιοθετεί τις τρεις μικρές Margo, Edith και Agnes, τις οποίες παίρνει από ένα ορφανοτροφείο. Στη δεύτερη ταινία, ο Gru βρίσκει τον έρωτα στο πλευρό της Lucy Wilde. Στο «Despicable Me 3» εμφανίστηκε ο δίδυμος αδερφός του, Dru, ενώ στο «Despicable Me 4» αναμένεται να δούμε τον Gru και την Lucy να υποδέχονται στην οικογένειά τους τον γιο τους, Gru junior, αλλά και να αναγκάζονται να μετακομίσουν για να είναι ασφαλείς, αφού κινδυνεύουν μετά την απόδραση του Max Superball από τη φυλακή.

Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2024 και συγκεκριμένα στις 3 Ιουλίου.