Η απόλυτη queen των Χριστουγέννων, Mariah Carey, έδωσε το σύνθημα που έπρεπε για τις φετινές γιορτές

Τζένη Ντεμιράι
Η απόλυτη queen των Χριστουγέννων, Mariah Carey, έδωσε το σύνθημα που έπρεπε για τις φετινές γιορτές

Το All I Want for Christmas is You επιστρέφει δυναμικά στις ζωές μας 53 μέρες πριν τα Χριστούγεννα και η Mariah Carey λάμπει από χαρά! 

«It’s time for Christmas» και αυτό είναι πλέον γεγονός, όχι μόνο επειδή μπήκε ο Νοέμβρης και πολλοί από μας ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τις αλλαγές που θα κάνουμε στον φετινό στολισμό του σαλονιού, αλλά και επειδή η Mariah Carey έδωσε και επίσημα το «σύνθημα» με μία ανάρτησή της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η απόλυτη queen των Χριστουγέννων υποδέχτηκε το Νοέμβριο με ένα βίντεο που μύριζε Χριστούγεννα. Στο βίντεο η ίδια βρισκόταν παγωμένη και ντυμένη με μία κόκκινη ολόσωμη φόρμα. Κάποιοι «απεσταλμένοι του Halloween» την ξεπάγωσαν με… σεσουάρ και μόλις ο πάγος «έσπασε» ξεκίνησε να ερμηνεύει το θρυλικό πλέον «All I Want for Christmas is You»!

https://www.instagram.com/reel/CzFtem_oImy/

Φυσικά, αυτό το βίντεο είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσουμε να μετράμε αντίστροφα για τις 25 Δεκεμβρίου αλλά και το τέλος ενός ακόμα χρόνου, του 2023.

Το «All I Want for Christmas is You» είναι ένας διαχρονικός «ύμνος» Χριστουγέννων και η Mariah Carey η απόλυτη queen!

Το All I Want for Christmas is You παραμένει ένα πολύ εμπορικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι, το οποίο μπορεί να κυκλοφόρησε το 1994 αλλά από τότε μέχρι σήμερα κάθε χρόνο βρίσκει τη θέση του στα charts αλλά και στις καρδιές όσων αγαπούν αυτή τη λαμπερή περίοδο του χρόνου!

Tο τραγούδι της Mariah Carey και του βετεράνου τραγουδοποιού Walter Afanasieff αποφέρει περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο σε δικαιώματα, τα οποία, σύμφωνα με υπολογισμούς του Forbes, ανέρχονται συνολικά σε 72 εκατομμύρια μέχρι σήμερα.

Σε μια συνέντευξη στο Billboard, ο Afanasieff περιέγραψε την εμπειρία της συγγραφής του συγκεκριμένου τραγουδιού, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «Ήταν πάντα το ίδιο σύστημα με εμάς. Θα γράφαμε τον πυρήνα του τραγουδιού, τη μελωδία, την κύρια μουσική, και μετά κάποιες από τις λέξει. Άρχισα να παίζω λίγο πιάνο σε ήχους ροκ εν ρολ και άρχισα να παίζω μπούγκι με το αριστερό μου χέρι και αυτό ενέπνευσε τη Mariah να καταλήξει στη μελωδία και να τραγουδήσει “I don’t want a lot for Christmas…”. Και μετά αρχίσαμε να τραγουδάμε και να παίζουμε στο πιάνο.

Αυτό πήγε πολύ γρήγορα. Ήταν ένα τραγούδι πιο εύκολο να γραφτεί από μερικά από τα άλλα. Ήταν κυρίως φόρμουλα, όχι πολλές αλλαγές συγχορδίας. Προσπάθησα να το κάνω λίγο πιο μοναδικό, βάζοντας μερικές ιδιαίτερες συγχορδίες που πραγματικά δεν ακούς πολύ, κάτι που το έκανε μοναδικό και ξεχωριστό.

Ύστερα απλά περιμέναμε μέχρι να ξεκινήσουν οι συνεδρίες, που ήταν το καλοκαίρι του ’94 όπου μαζευτήκαμε στη Νέα Υόρκη και ξεκινήσαμε να ηχογραφούμε.

Τότε ήταν που την ακούσαμε για πρώτη φορά στο μικρόφωνο να τραγουδάει και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Τα δίδυμα παιδιά της και το T-Shirt «It’s Time»

Εκτός από το βίντεο για το All I Want for Christmas is You, η Mariah Carey ανέβασε και μία φωτογραφία με τα δύο της παιδιά, την Monroe και το Moroccan. Τα δίδυμα, που τον Δεκέμβριο θα κλείσουν τα 12, πόζαραν χαμογελαστά φορώντας ένα T-Shirt «It’s Time», με το πρόσωπο της μητέρας τους.

mariay-carey-paidia.png

H Mariah Carey έχει δύο δίδυμα παιδιά από τον γάμο της με τον γνωστό μουσικό, ηθοποιό και παρουσιαστή Nick Cannon, την Monroe και το Moroccan. Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε αλλά και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και είναι πάντα στο πλευρό τους. Ο γνωστός ράπερ είχε δηλώσει, μάλιστα, παλαιότερα ότι ο μικρός του γιος, έχει ήδη έφεση στο τραγούδι και σε ηλικία δέκα χρονών συνέθεσε το πρώτο του κομμάτι και μάλιστα είχε εντυπωσιάσει τον πατέρα του.

Η δίδυμη αδελφή του Monroe, είναι όμως εκείνη που ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της. Η Mariah είχε αποκαλύψει και σε ένα βίντεο στο Tik Tok το μπριο της κόρης της.

Πέρσι, σε μία μεγάλη συναυλία της Mariah στο Τορόντο, η Monroe τραγούδησε για πρώτη φορά με τη μητέρα της ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και έδειξε ξεκάθαρα στους χιλιάδες θεατές που την παρακολούθησαν ότι ίσως να αποτελέσει στο μέλλον ένα ακόμα μουσικό αστέρι.

Η Μariah Carey τραγουδά για πρώτη φορά με την κόρη της Monroe

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP