Η Queen των Χριστούγεννων Μariah Carey τραγουδά για πρώτη φορά με την κόρη της Monroe

Κατερίνα Μπούσιου
Η Queen των Χριστούγεννων Μariah Carey τραγουδά για πρώτη φορά με την κόρη της Monroe

Η κόρη κληρονόμησε την υπέροχη φωνή της Mariah Carey και εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε συναυλία για να ερμηνέψουν μαζί ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι. 

Χριστούγεννα σημαίνουν και Mariah Carey, αφού το τραγούδι της «All I want for Christmas is you», παραμένει το πιο εμπορικό τραγούδι όλων των εποχών. Η τραγουδίστρια ήδη ξεκίνησε τις μεγάλες της συναυλίες και σε ένα από τα show της, έκανε εμφάνισή για πρώτη φορά και η 11χρονη κόρη της Monroe Cannon. Το κοινό ενθουσιάστηκε με την ομοιότητα στο ταμπεραμέντο και στη φωνή.

https://www.instagram.com/p/CmAYUhTKXnd

Η Carey έχει πια άξια διάδοχο

H Mariah Carey έχει δύο δίδυμα παιδιά, την Monroe και το Moroccan, από τον γάμο της με τον γνωστό μουσικό, ηθοποιό και παρουσιαστή Nick Cannon. Μπορεί να χώρισαν αλλά έχουν μεγάλη αδυναμία στα παιδιά τους και είναι πάντα στο πλευρό τους. Ο γνωστός ράπερ είχε δηλώσει πριν από ένα χρόνο, ότι ο μικρός του γιος, έχει ήδη έφεση στο τραγούδι και σε ηλικία δέκα χρονών συνέθεσε το πρώτο του κομμάτι και μάλιστα είχε εντυπωσιάσει τον πατέρα του.

Η δίδυμη αδελφή του Monroe, είναι όμως εκείνη που ακολουθεί τα χνάρια της διάσημης μαμάς της. Η Mariah είχε αποκαλύψει και σε ένα βίντεο στο Tik Tok το μπριο της κόρης της.

Η μικρή είχε λάβει πριν από μερικούς μήνες μέρος σε μία διαφημιστική καμπάνια του brand OshKosh B’gosh που είχε ως στόχο να εμπνεύσει τις νέες γενιές και υποδύθηκε την μαμά της, η οποία ονειρευόταν τι θα έκανε μεγαλώνοντας και πως θα κατακτούσε τα όνειρά της. Αυτό ήταν και το ντεμπούτο της, στον χώρο της μόδας.

Τώρα ήρθε η ώρα, να κάνει και το ντεμπούτο της on stage. Στην μεγάλη συναυλία της Mariah Carey στο Τορόντο πριν από λίγες ώρες σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, τραγούδησε για πρώτη φορά μαζί της, ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι και έδειξε ξεκάθαρα στους χιλιάδες θεατές που την παρακολούθησαν ότι σύντομα θα λάμψει στην μουσική. Φωνητικά μοιάζει απόλυτα στη μαμά της όπως και στις κινήσεις της.

Η Mariah περήφανη, λίγο πριν την προλογίσει, είχε αναφέρει στο κοινό της, ότι δεν γιορτάζει πλέον τα γενέθλιά της, γιατί η ημέρα που γεννήθηκε ήταν πριν από 11 χρόνια, όταν έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της.