Η 98χρονη γιαγιά της Ariana Grande, Nonna, έσπασε ένα ρεκόρ στα charts με το «Ordinary Things»

Τζένη Ντεμιράι
Η 98χρονη γιαγιά της Ariana Grande, Nonna, έσπασε ένα ρεκόρ στα charts με το «Ordinary Things»
2016 Kevin Mazur/AMA2016

«Πάντα ηχογραφώ τη Nonna μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα πει», δήλωσε η Ariana Grande μιλώντας για τη γιαγιά της. 

Η γιαγιά της Ariana Grande, Marjorie (Nonna) Grande, γράφει ιστορία στο Billboard Hot 100, αφού το «Ordinary Things» το οποίο ερμηνεύει με την εγγονή της βρέθηκε στο Νο. 55 του chart.

Η 98χρονη Nonna γίνεται ο γηραιότερος καλλιτέχνης που έχει εμφανιστεί ποτέ στο Hot 100, από τις 4 Αυγούστου 1958 που ξεκίνησε το chart.

«Wicked»: Η Ariana Grande επιστρέφει στον κινηματογράφο ως η καλή μάγισσα Glinda

Η συμβουλή της Nonna Grande για τις σχέσεις

Μπορεί η γιαγιά της Grande να μην ακούγεται να τραγουδά κατά τη διάρκεια του κομματιού, αλλά το «Ordinary Things» κλείνει με τη Nonna να δίνει συμβουλές, καθώς σκέφτεται τον εκλιπόντα σύζυγό της, Frank.

«Ποτέ μην πάτε για ύπνο χωρίς ένα φιλί για καληνύχτα», μοιράζεται η Nonna - που αναφέρεται επίσης ως συν-συγγραφέας του τραγουδιού. «Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις- μην το κάνεις ποτέ, μα ποτέ. Και αν δεν αισθάνεστε άνετα να το κάνετε, βρίσκεστε σε λάθος μέρος – φύγετε», συνεχίζει.

«Πάντα ηχογραφώ τη Nonna μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα πει», δήλωσε η Grande στον Zane Lowe του Apple Music 1 στις 7 Μαρτίου. «Είχα αυτό το 30λεπτο ηχητικό σημείωμα με εκείνη και τη φίλη της τη Shirley να μιλάνε», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Η σχέση της Ariana Grande με τη γιαγιά της

H Ariana Grande έχει πολύ στενή σχέση με την γιαγιά της. Το 2018, ενώ ερμήνευε το «God is a Woman» στα MTV Video Music Awards, η τραγουδίστρια ανέβασε στη σκηνή τη Nonna μαζί με τη μητέρα της, Joan Grande, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο σημαντικές είναι και οι δύο για εκείνη.

2018 MTV Video Music Awards - Show

Εκτός αυτού, η Ariana Grande έχει μοιραστεί σε talk shows αρκετές αστείες στιγμές με τη γιαγιά της. Η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί σε talk shows αρκετές αστείες στιγμές με τη γιαγιά της. Σε ένα από αυτά είχε διηγηθεί την ιστορία που κρυβόταν πίσω από μία φωτογραφία που τράβηξε. Στην φωτογραφία φαίνεται η Nonna να ποζάρει χαμογελαστή φορώντας ένα λευκό πουκάμισο.

Η Ariana εξήγησε: «Βλέπετε αυτόν τον λεκέ στην μπλούζα της; Κάηκε και μετά πόζαρε έτσι. Της είπα “Nonna καίγεσαι” και εκείνη απάντησε “Ωχ Θεέ μου”». Στη συνέχεια, όπως περιέγραψε η Ariana, η Nonna σκούπισε λίγο την μπλούζα της και πόζαρε.

Η Ariana Grande απάντησε με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε όλους τους επικριτές της

Πηγή κεντρικής εικόνας: gettyimages