«Wicked»: Η Ariana Grande επιστρέφει στον κινηματογράφο ως η καλή μάγισσα Glinda

Τζένη Ντεμιράι
«Wicked»: Η Ariana Grande επιστρέφει στον κινηματογράφο ως η καλή μάγισσα Glinda

Η ταινία «Wicked» είναι πολλά υποσχόμενη, σύμφωνα με το trailer που μόλις κυκλοφόρησε. 

Το πρώτο trailer του «Wicked» είναι γεγονός. Το μιούζικαλ του Jon M. Chu που θα μας υπενθυμίσει τις υποκριτικές ικανότητες της Ariana Grande έδωσε μία πρώτη γεύση από το περιεχόμενο του, το βράδυ της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου, κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024.

Στο Super Bowl 2024, το love story Taylor Swift - Travis Kelce και ο Usher έγιναν δίκαια trends

Το trailer, που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της Universal Picture στο You Tube, καταφέρνει μέσα σε ένα λεπτό να δώσει αρκετές πληροφορίες που αφορούν την υπόθεση της ταινίας, στην οποία η Ariana Grande υποδύεται την Glinda, μία όμορφη μάγισσα που περιπλέκεται σε μία ιστορία με την Elphaba (Cynthia Erivo).

Wicked.png

Η υπόθεση και το trailer

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Gregory Maguire, που ενέπνευσε το ομώνυμο διάσημο μιούζικαλ του Broadway, η ταινία «Wicked» αφηγείται την ιστορία πίσω από την Elphaba, την κακιά μάγισσα της Δύσης και την Glinda που γίνεται αργότερα η καλή μάγισσα.

«Ο καλύτερος τρόπος να φέρεις τους ανθρώπους κοντά είναι να δημιουργήσεις μία πραγματική έχθρα», ακούγεται να λέει ο Jeff Goldblum στο trailer. Ενώ σε άλλο σημείο ακούγεται η Elphaba να λέει στη Glinda πως «Κάτι απλά με κυριεύει και όταν το κάνει συμβαίνουν άσχημα πράγματα».

Το 2022, μιλώντας για το «Wicked», ο Chu είχε αναφέρει πως το μιούζικαλ γυρίστηκε σε δύο μέρη, με σκοπό να προσαρμοστεί με τον σωστό τρόπο στην ιστορία. «Καθώς προετοιμάζαμε την παραγωγή τον τελευταίο χρόνο, κατέστη αδύνατο να βάλουμε την ιστορία του "Wicked" σε μία μόνο ταινία χωρίς να της κάνουμε πραγματική ζημιά», είχε τονίσει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

«Αποφασίσαμε να δώσουμε στους εαυτούς μας έναν μεγαλύτερο καμβά και να μη δημιουργήσουμε μόνο μία ταινία “Wicked” αλλά δύο! Έχοντας περισσότερο χώρο, μπορούμε να αφηγηθούμε την ιστορία του "Wicked" όπως ήταν γραφτό να ειπωθεί, ενώ θα δώσουμε ακόμα περισσότερο βάθος στις διαδρομές αυτών των αγαπημένων χαρακτήρων», πρόσθεσε.

https://www.instagram.com/p/C3OedwIPvmt/

Τι λένε τα στοιχήματα για τα Oscars 2024 - Και επιτέλους, θα τραγουδήσει ο Ryan Gosling;

Θα είναι η ταινία «Wicked» διαφορετική από το γνωστό μιούζικαλ;

Η ταινία «Wicked» πρόκειται να έχει αρκετά μεγάλες διαφορές από το γνωστό μιούζικαλ. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε η Cynthia Erivo σε δηλώσεις που έκανε στα βραβεία SAG, το 2022. «Νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό από ό,τι έχετε δει πριν», είπε η πρωταγωνίστρια της ταινίας στο Entertainment Tonight. Στη συνέχεια, πρόσθεσε «Πιστεύω ότι θα απολαύσουμε τη μαγεία όλου αυτού. Θα προσπαθήσουμε και να βάλουμε τη δική μας πινελιά σε αυτό που ήδη ξέρουμε και να σας δείξουμε μια ιστορία για δύο γυναίκες που είναι αδελφές».

Ποιοι πρωταγωνιστούν;

Τους δύο κεντρικούς ρόλους της Elphaba και της Glinda έχουν η Cynthia Erivo και η Ariana Grande. Ωστόσο, στο cast συμπεριλαμβάνονται και άλλα ενδιαφέροντα ονόματα, όπως ο star του Bridgerton, Jonathan Bailey.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

Η Michelle Yeoh, ο Ethan Slater και η Marissa Bode είναι τρία ακόμα ονόματα που θα δούμε στο «Wicked».

Το πρώτο μέρος του «Wicked» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 27 Νοεμβρίου 2024, ενώ το δεύτερο μέρος, σύμφωνα με το Variety, είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 26 Νοεμβρίου 2025.

Πηγή κεντρικής εικόνας: Universal Pictures