Η Ariana Grande απάντησε με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε όλους τους επικριτές της

Τζένη Ντεμιράι
Η Ariana Grande απάντησε με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε όλους τους επικριτές της
2018 Invision

Οι fans της Ariana Grande ενθουσιάστηκαν με τη δυναμική επιστροφή της

Η Ariana Grande μαζί με την ομάδα της βρήκαν τον ιδανικό τρόπο να απαντήσει σε όσους την αμφισβητούν, χωρίς να παρεκκλίνει από τη δημιουργικότητά της.

Η τραγουδίστρια επέστρεψε δυναμικά μουσικά, κυκλοφορώντας την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου το «Yes, And?», το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο έβδομο άλμπουμ της.

Το βίντεο του κομματιού ξεκινά με μια ομάδα κουρασμένων ανθρώπων σε ένα ασανσέρ, που κουτσομπολεύουν την Grande. Αλλά όταν μπαίνουν στο «The Loft», όλα αλλάζουν και για άλλη μια φορά ενθουσιάζονται - και διασκεδάζουν. Αφού κατέβει σε ένα δωμάτιο με αγάλματα που θα καταρρεύσουν, η Grande μπαίνει αμέσως στο ρυθμό, θυμίζοντας σε όλους τι έχει κάνει, ενώ ξεκινά και τη χορογραφία της με ένα ανασήκωμα των ώμων και ένα χαμόγελο.

Το βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο Christian Breslauer, θα μπορούσε να αποτελέσει μία απάντηση στους επικριτές της Ariana Grande, αλλά ταυτόχρονα, γίνεται μία αφορμή η τραγουδίστρια να κάνει ένα performance με τους δικούς της όρους.

Η Grande δημοσιοποίησε τις εξελίξεις στη νέα της δουλειά τον Δεκέμβριο, όταν ανέβασε φωτογραφίες από ένα στούντιο ηχογράφησης στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C2ASFoGMaG2/

Τελικά ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Yes, And?» τη Δευτέρα, προς μεγάλη ικανοποίηση των θαυμαστών της - και των φίλων της, όπως και της Nicki Minaj, η οποία σχολίασε: «Είμαστε έτοιμοι».

Πώς αντέδρασαν οι fans της Ariana Grande με το νέο της κομμάτι

Η τραγουδίστρια ανέβασε το απόγευμα της Παρασκευής ένα απόσπασμα από το βίντεο του τραγουδιού, το οποίο όπως ήταν λογικό ενθουσίασε τους fans της.

Ένας από αυτούς, μάλιστα, την αποθέωσε στα σχόλια, γράφοντας «εμβληματικό αλλά δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο!!! τόσο περήφανη για σένα». Ενώ κάποιος άλλος έκανε αναφορά στους haters της, γράφοντας: «οι επικριτές φιμώθηκαν λίγο».

Πηγή κεντρικής εικόνας: AP