Ο πιο δύσκολος ρόλος του Tom Holland είναι και αυτός που τον βοήθησε περισσότερο

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο πιο δύσκολος ρόλος του Tom Holland είναι και αυτός που τον βοήθησε περισσότερο

Νηφάλιος δηλώνει ο Tom Holland και παραδέχεται πόσο τον βοήθησε ο ρόλος του στο νέο ψυχολογικό θρίλερ που έχει και το πρώτο του trailer.

Ο Tom Holland βρίσκεται κατηγορούμενος για αποτρόπαια εγκλήματα στο πρώτο trailer του "The Crowded Room", της πολυαναμενόμενης μίνι σειράς του AppleTV+, ένας ρόλος τόσο απαιτητικός που όμως τον βοήθησε να δει την ψυχική υγεία με άλλο μάτι.

Το τηλεοπτικό remake του Fatal Attraction είναι τελικά μια ολέθρια σχέση με εμάς που τη βλέπουμε

Ο Tom Holland δηλώνει νηφάλιος και φέρνει τον πιο απαιτητικό του ρόλο μέχρι τώρα

Το "The Crowded Room", το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ του AppleTV+, έχει το πρώτο του trailer και μας μεταφέρει στα τέλη της δεκαετίας του '70 στο Μανχάταν, όπου για ένα αποτρόπαιο έγκλημα συλλαμβάνεται ένας νεαρός άντρας. Μια ερευνήτρια θα προσπαθήσει να λύσει το μυστήριο και να βρει τον πραγματικό δράστη.

Σύμφωνα με την επίσημη πλοκή, η μίνι σειρά ακολουθεί τον Danny Sullivan (Tom Holland), έναν άνδρα που συλλαμβάνεται μετά τη συμμετοχή του σε έναν πυροβολισμό στην Νέα Υόρκη το 1979. Στο "The Crowded Room" μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων με την ιδιαίτερη ανακρίτρια Rya Goodwin (Amanda Seyfried), ξετυλίγεται η ιστορία της ζωής του Danny, αποκαλύπτοντας στοιχεία του μυστηριώδους παρελθόντος που τον διαμόρφωσαν.

Ο χαρακτήρας του Tom Holland λέγεται ότι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στον Milligan, ο οποίος το 1979 συνελήφθη για τον βιασμό τριών γυναικών στην πανεπιστημιούπολη του Ohio State. Τη σειρά υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Akiva Goldsman (A Beautiful Mind, I Robot, I Am Legend, την οποία εμπνεύστηκε όταν διάβασε το μη-μυθοπλαστικό μυθιστόρημα The Minds of Billy Milligan του Daniel Keyes.

Απεργία σεναριογράφων: Με προβλήματα και η τελευταία σεζόν του Stranger Things

Ο Tom Holland έχασε τον εαυτό του για τον ρόλο του Sullivan

Ο 26χρονος Βρετανός ηθοποιός είπε σε συνέντευξή του στο EW πως ότι απορροφήθηκε τόσο πολύ από τον ρόλο που, μετά από εννέα μήνες γυρισμάτων, δυσκολευόταν να ξεχωρίσει τον εαυτό του από τον Danny Sullivan.

Είπε επίσης ότι το ψυχολογικό προφίλ του χαρακτήρα του “πραγματικά τον χτύπησε” και παραδέχτηκε πως χρειάστηκε πολύ χρόνο για να συνέλθει μετά.

Η τερατώδης ανθολογία: Το Netflix βρήκε το επόμενο τέρας του μετά τον Dahmer

"Έβλεπα τον εαυτό μου σε αυτόν, αλλά στην προσωπική μου ζωή. Θυμάμαι ότι είχα μια μικρή κατάρρευση στο σπίτι και σκεφτόμουν πως 'Θα ξυρίσω το κεφάλι μου. Πρέπει να ξυρίσω το κεφάλι μου γιατί πρέπει να απαλλαγώ από αυτόν τον χαρακτήρα".

"Και, προφανώς, βρισκόμασταν στη μέση των γυρισμάτων, οπότε αποφάσισα να μην το κάνω… Ήταν κάτι που δεν έχω ξαναζήσει".

Ο Tom Holland αποκάλυψε επίσης ότι είναι έναν χρόνο και τέσσερις μήνες νηφάλιος και ότι "το να μαθαίνω για την ψυχική υγεία" ενώ δούλευα στο “The Crowded Room” "ήταν τόσο κατατοπιστικό για τη δική μου ζωή".

Η συνεργασία με ψυχιάτρους για την καλύτερη κατανόηση των αγώνων του Danny και του Billy και τα γυρίσματα της μίνι σειράς τον βοήθησαν να γίνει καλύτερος στο να "αναγνωρίζει τα ερεθίσματα" (μη ελληνιστί, triggers) και "τα πράγματα που με αγχώνουν".

Ένα από αυτά είναι και τα social media, γι’ αυτό και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απομακρυνθεί από αυτά μέσα στα χρόνια. Τον Αύγουστο του 2022, όταν ο ηθοποιός ανακοίνωσε ότι πρόκειται να κάνει ένα ακόμη διάλειμμα από τα social, εξήγησε ότι επηρεάζεται όταν διαβάζει πράγματα γι’ αυτόν στο διαδίκτυο και εξήγησε ότι η χρήση εφαρμογών όπως το Instagram και το Twitter μπορεί να είναι "πολύ επιζήμια για την ψυχική του κατάσταση".

https://www.instagram.com/p/CsB1IgxIzMI