Το θρίλερ του καλοκαιριού που δεν θες να χάσεις: Zoe Saldana & Nicole Kidman σε νέα spy σειρά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Το θρίλερ του καλοκαιριού που δεν θες να χάσεις: Zoe Saldana & Nicole Kidman σε νέα spy σειρά

Έρχεται νέα κατασκοπευτική σειρά που ανυπομονούμε να δούμε! Στο πρωταγωνιστικό δίδυμο Zoe Saldana και Nicole Kidman, και στους δημιουργούς, ένας βετεράνος της σύγχρονης τηλεόρασης.

Το Paramount+ έδωσε το trailer για μία από τις πολυαναμενόμενες σειρές του: κατασκοπευτικό δράμα τύπου Homeland, με πρωταγωνίστριες τις Zoe Saldana και Nicole Kidman.

Taylor Sheridan: Γιατί πρέπει να σε νοιάζει η νέα αυτή σειρά και αυτός ο δημιουργός

Ο Taylor Sheridan μπορεί να ξεκίνησε από ηθοποιός σε "Sons of Anarchy" και "Veronica Mars", να μεταπήδησε σε σενάριο και σκηνοθεσία στη μεγάλη οθόνη με τα αριστοτεχνικά "Hell or High Water" (προτάθηκε για 4 Όσκαρ) και "Wind River", αλλά πλέον είναι από τους πιο πολυάσχολους και ταλαντούχους δημιουργούς της τηλεόρασης.

Από πολύ δύσκολο εώς απίθανο: Μην περιμένεις να δεις τον Daniel Radcliffe στη νέα Harry Potter σειρά

Έχοντας ξεκινήσει μια στενή συνεργασία με το Paramount+, τη συνδρομητική υπηρεσία της Paramount, έδωσε στην αρχή ένα από τα πιο αξιόλογα δράματα που παίζονται αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση. Το "Yellowstone", το οποίο θα λήξει με την 5η σεζόν του, όχι μόνο έχει λάβει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και των κριτικών, αλλά έχει δώσει και δύο prequel spin-off: το "1883" με τον Sam Elliott και το "1923" με την Helen Mirren και τον Harrison Ford, το οποίο μάλιστα ανανεώθηκε για 2η σεζόν. Έχει δώσει επίσης ένα δραματικό crime με πρωταγωνιστή τον Sylvester Stallone (Tulsa King) και μία από τις πιο βάρβαρες σειρές με τον Jeremy Renner (Mayor of Kingstown).

Επειδή όμως σχεδόν σε όλες αυτές τις σειρές οι γυναίκες είναι σε δεύτερη μοίρα, ετοιμάζει τώρα νέο κατασκοπευτικό θρίλερ τύπου Homeland, αλλά με περισσότετη δράση απ' ό,τι φαίνεται, με πρωταγωνίστριες την Zoe Saldana και την Nicole Kidman.

Ο Witcher επέστρεψε με την 3η σεζόν του και μπήκε στην κορυφή του Netflix

Μακελειό, δράμα, άγχος: Zoe Saldana και Nicole Kidman θα κατασκοπεύσουν στη μικρή μας οθόνη

Οι δύο διάσημες ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στην πρωτότυπη σειρά "Special Ops: Lioness", που βασίζεται σε ένα πραγματικό πρόγραμμα του αμερικανικού στρατού.

"Είσαι έτοιμη να παίξεις έξω απ' τους κανόνες;"

Η Zoe Saldana υποδύεται την Τζο, μια επίλεκτη πράκτορα της CIA που ηγείται του αγώνα της υπηρεσίας κατά της τρομοκρατίας. Η Kidman υποδύεται την Kaitlyn Maede, η οποία επιβλέπει το πρόγραμμα Lioness, μαζί με τον Donald Westfield του Michael Kelly. Επιστρατεύουν τη βοήθεια μιας επιθετικής πεζοναύτη Rider Cruz, που υποδύεται η Laysla De Oliveira, η οποία πρέπει να διεισδύσει στα εγκληματικά δίκτυα για να μπορέσει να αποτρέψει την επόμενη 11η Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τον βραβευμένο με Όσκαρ Morgan Freeman, το cast περιλαμβάνει επίσης τους Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Stephanie Nur και Hannah Love Lanier.

Παραγωγοί της σειράς είναι οι Taylor Sheridan, David C. Glasser, Zoe Saldaña, Nicole Kidman, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Jill Wagner, Geyer Kosinski, Michael Malone και John Hillcoat.

Το "Special Ops: Lioness" κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 23 Ιουλίου με δύο επεισόδια αποκλειστικά στο Paramount+.

special_ops_lioness_xxlg.jpg