Από πολύ δύσκολο εώς απίθανο: Μην περιμένεις να δεις τον Daniel Radcliffe στη νέα Harry Potter σειρά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Από πολύ δύσκολο εώς απίθανο: Μην περιμένεις να δεις τον Daniel Radcliffe στη νέα Harry Potter σειρά
Invision

Ο Daniel Radcliffe ξεκαθαρίζει το τοπίο και μιλάει για την πιθανότητα να επιστρέψει στο Χόγκουαρτς στη νέα σειρά Harry Potter.

Ο Daniel Radcliffe δεν πιστεύει ότι ήρθε η ώρα ο Χάρι Πότερ του να επιστρέψει στο Χόγκουαρτς για τη νέα σειρά του (HBO) Max.

Ο Daniel Radcliffe υποστηρίζει τα νέα ξεκινήματα

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ComicBook, ο Daniel Radcliffe, διάσημος για την ερμηνεία του ως Χάρι Πότερ στην ακόμα πιο διάσημη κινηματογραφική σειρά ταινιών, εξέφρασε την υποστήριξή του για την επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά της αγαπημένης σειράς "Harry Potter" της J.K. Rowling.

Ο Radcliffe δήλωσε ότι υποστηρίζει την απόφαση η σειρά να έχει ένα εντελώς νέο cast και καταλαβαίνει ότι οι δημιουργοί θα ήθελαν να βάλουν το δικό τους στίγμα στο έργο.

Το φόρεμα της Emma Watson που αψηφά τη βαρύτητα και έκανε τους Harry Potter fans της να οργιάσουν

"Απ' ό,τι καταλαβαίνω, προσπαθούν να κάνουν μια νέα αρχή και είμαι σίγουρος ότι όποιος τα φτιάξει θα θέλει να βάλει το δικό του στίγμα και πιθανότατα δεν θα θέλει να βρει τρόπο να βάλει τον παλιό Χάρι να εμφανιστεί κάπου", δήλωσε ο Radcliffe. "Σίγουρα δεν το επιδιώκω με κανέναν τρόπο. Αλλά τους εύχομαι, προφανώς, όλη την τύχη του κόσμου και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα περάσει αυτή η σκυτάλη. Αλλά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να την παραδώσω εγώ φυσικά".

https://www.instagram.com/p/Ct9pQSdNaCn/

Η νέα σειρά Harry Potter

Η νέα σειρά "Harry Potter" ανακοινώθηκε από την Warner Bros. Discovery κατά τη διάρκεια μιας παρουσίασης για τον Τύπο και τους επενδυτές στις 12 Απριλίου. Το σχέδιο είναι να διασκευαστεί καθένα από τα επτά μυθιστορήματα της Rowling σε μία τηλεοπτική σεζόν και υπάρχει πλάνο για να κρατήσει σχεδόν μια δεκαετία.

Ο Harry Potter γίνεται τηλεοπτική σειρά και μάλλον και για πολλές σεζόν

Το Max στην ανακοίνωσή το για τη σειρά είπε: "Οι ιστορίες από καθένα από τα βιβλία Harry Potter της Rowling θα γίνουν μια δεκαετή σειρά που θα παραχθεί με την ίδια επική τέχνη, αγάπη και φροντίδα για την οποία είναι γνωστή αυτή η παγκόσμια σειρά. Η σειρά θα διαθέτει ένα νέο cast που θα ηγηθεί μιας νέας γενιάς fandom, γεμάτη από τις φανταστικές λεπτομέρειες, τους πολυαγαπημένους χαρακτήρες και τις δραματικές τοποθεσίες που οι θαυμαστές του Χάρι Πότερ έχουν αγαπήσει για πάνω από 25 χρόνια. Κάθε σεζόν θα είναι αυθεντική ως προς τα πρωτότυπα βιβλία και θα φέρει τον Χάρι Πότερ και αυτές τις απίστευτες περιπέτειες σε νέο κοινό σε όλο τον κόσμο, ενώ οι πρωτότυπες, κλασικές και αγαπημένες ταινίες θα παραμείνουν στον πυρήνα του franchise και θα είναι διαθέσιμες για προβολή σε όλο τον κόσμο".

Ωστόσο, μετά την αρχική ανακοίνωση, δεν έχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το project. Δεν έχουν προσληφθεί συγγραφείς, σκηνοθέτες ή ηθοποιοί, ενώ δεν υπάρχει προς το παρόν γνωστοποιημένο χρονοδιάγραμμα παραγωγής.

Η τηλεοπτική σειρά θα παραχθεί από το Max, την streaming πλατφόρμα του HBO, σε συνεργασία με την Warner Bros. Television και την Brontë Film and TV. Η ίδια η Rowling θα είναι εκτελεστικός παραγωγός, μαζί με τους Neil Blair και Ruth Kenley-Letts. Συζητούνται επίσης με τον David Heyman για ρόλο εκτελεστικού παραγωγού.

Ως θαυμαστές του franchise "Harry Potter", περιμένουμε με ανυπομονησία -και ομολογουμένως λίγο φόβο- αυτήν τη νέα προσαρμογή και η υποστήριξη του Radcliffe ίσως δεν μας παραξενεύει. Καθώς το έργο προχωράει, η αναζήτηση νέου cast και συντελεστών θα προκαλέσει αναμφίβολα μεγάλο ενθουσιασμό τόσο για εμάς τους Potterheads όσο και στους λάτρεις της τηλεόρασης.