Ο Witcher επέστρεψε με την 3η σεζόν του και μπήκε στην κορυφή του Netflix

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Ο Witcher επέστρεψε με την 3η σεζόν του και μπήκε στην κορυφή του Netflix

Το πρώτο μέρος της 3ης σεζόν του «The Witcher» πιάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη του Netflix, ακολουθεί το «Black Mirror».

Ο Witcher επέστρεψε στη μικρή οθόνη του Netfix και όπως ήταν αναμενόμενο, μπήκε στην κορυφή με των most-watched σειρών.

The Witcher: Ο Grealt of Rivia και το Τοπ 10 του Netflix

Η πολυαναμενόμενη σειρά φαντασίας με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill, κυριάρχησε στην streaming πλατφόρμα, με μια επιστροφή που πήγε στην κορυφή. Από την κυκλοφορία του στις 29 Ιουνίου, το πρώτο μέρος της τρίτης σεζόν του "The Witcher" έχει κατακτήσει την πρώτη θέση στη λίστα του Netflix με τα περισσότερα views, συγκεντρώνοντας 15,2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Απ' ό,τι φαίνεται, fans της σειράς έσπευσαν για να συντονιστούν και να δουν τον Henry Cavill στον ρόλο του εμβληματικού Geralt of Rivia. Το πρώτο μέρος της 3ης σεζόν συγκέντρωσε εντυπωσιακά 2,2 εκατομμύρια προβολές μόνο την πρώτη εβδομάδα προβολής του, εδραιώνοντας τη θέση του στις προτιμήσεις του κοινού.

Να θυμίσουμε ότι ο τρίτος αυτός κύκλος θα δει για τελευταία τον Henry Cavill να φοράει τη στολή του Geralt πριν τη φορέσει ο Liam Hemsworth. Βασισμένη στην ομώνυμη σειρά βιβλίων του Andrzej Sapkowski και το διάσημο βιντεοπαιχνίδι της CD Project Red, η τρίτη σεζόν βλέπει μονάρχες, μάγους και θηρία να ανταγωνίζονται για να αιχμαλωτίσουν την προστατευόμενη του Geralt, την Ciri, την οποία υποδύεται η Freya Allan.

https://www.instagram.com/reel/CuP4Ou8I0QP/

Όσο για την Τοπ 10 λίστα των αγγλόφωνων σειρών του Netflix, στη δεύτερη θέση βρίσκεται η ανθολογική σειρά επιστημονικής φαντασίας "Black Mirror" με την 6η σεζόν, η οποία συγκέντρωσε 5,4 εκατομμύρια προβολές αυτήν την εβδομάδα, διατηρώντας τις ισχυρές επιδόσεις της από την προηγούμενη.

Η 3η σεζόν του "Catching Killers" εξασφάλισε την τρίτη θέση της λίστας, συγκεντρώνοντας 4,1 εκατομμύρια προβολές, ενώ η σειρά "Glamorous" με επικεφαλής την Kim Cattrall ακολούθησε από κοντά στο Νο.4 με 3,5 εκατομμύρια προβολές.

Το ντοκιμαντέρ "Our Planet II" κατέκτησε την πέμπτη θέση με 2,9 εκατομμύρια προβολές, ενώ η τέταρτη και τελευταία σεζόν του "Never Have I Ever" κατέλαβε την έκτη θέση, επίσης με 2,9 εκατομμύρια προβολές αυτήν την εβδομάδα.

Τα υπόλοιπα Τοπ 10

Στον κινηματογραφικό τομέα, το θρίλερ δράσης με την Jennifer Lopez, "The Mother", έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο στη νέα τροποποιημένη λίστα του Netflix με τις 10 πιο δημοφιλείς ταινίες όλων των εποχών. Η ταινία επανήλθε στην κατάταξη στη θέση Νο. 10, συγκεντρώνοντας αξιοσημείωτες 128,7 εκατομμύρια προβολές από την πρεμιέρα της στις 12 Μαΐου, σύμφωνα με τις αναθεωρημένες οδηγίες του Netflix, οι οποίες λαμβάνουν πλέον υπόψη 91 ημέρες προβολής.

Το Netflix αλλάζει τις μετρήσεις του και κάπως έτσι το Stranger Things δεν είναι η No.1 σειρά του

Στη λίστα των αγγλόφωνων ταινιών, το "Extraction 2" του Chris Hemsworth συνέχισε να κυριαρχεί για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα, συγκεντρώνοντας επιπλέον 17,5 εκατομμύρια προβολές. Η διασκευή-ρομαντική κομεντί "The Perfect Find", με τους Gabrielle Union and Keith Powers, βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 11 εκατομμύρια προβολές. Παράλληλα, οι νέοι τίτλοι "Run Rabbit Run" και "Nimona" μπήκαν στη λίστα με 8,4 εκατομμύρια και 3,2 εκατομμύρια προβολές, αντίστοιχα.

Στη λίστα των μη αγγλόφωνων ταινιών παρουσιάστηκε η ισπανική ταινία "Through My Window: Across the Sea" διατηρώντας την ηγετική της θέση με 10,4 εκατομμύρια προβολές. Η τουρκική ρομαντική κωμωδία "Make Me Believe" διατήρησε τη δεύτερη θέση με 9,6 εκατομμύρια προβολές, ενώ το νοτιοαφρικανικό δράμα "iNumber Number: Jozi Gold" ακολούθησε στην τρίτη θέση με 5 εκατομμύρια προβολές.

Το αμερικανικό Netflix ξαναφέρνει τον Τιτανικό και νέο ντοκιμαντέρ - Μήπως είναι πολύ νωρίς;

Περνώντας στη λίστα των μη αγγλικών τηλεοπτικών εκπομπών, η κορεατική δραματική σειρά "King the Land" επέστρεψε δυναμικά με 4 εκατομμύρια προβολές αυτή την εβδομάδα, ενώ η γερμανική σειρά θρίλερ "Sleeping Dog" συγκέντρωσε 3,8 εκατομμύρια προβολές. Η μεξικανική δραματική σειρά "The Surrogacy" κατέκτησε την τρίτη θέση με 3,1 εκατομμύρια προβολές, ακολουθούμενη από την κορεατική σειρά "Bloodhounds" με 2,6 εκατομμύρια προβολές. Τέλος, το "See You in My 19th Life" κατέγραψε 1,9 εκατομμύρια προβολές, ολοκληρώνοντας τη λίστα.