Όλα τα supermodels που έγραψαν ιστορία μαζεύονται για μια high-fashion μίνι σειρά

Στελίνα Θεοδοσοπούλου
Όλα τα supermodels που έγραψαν ιστορία μαζεύονται για μια high-fashion μίνι σειρά

Αν ξέρεις και εσύ καλά τη σκηνή των supermodels της δεκαετίας του '80 και του '90, τότε η νέα docu σειρά είναι για σένα.

Τα 90s επιστρέφουν και τα πιο ξακουστά ονόματα από τον κόσμο της μόδας έρχονται για μια πολλά υποσχόμενη docu μίνι σειρά με επίκεντρο τα supermodels.

Τα supermodels που καθόρισαν τη σκηνή του μόντελινγκ

Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista και Christy Turlington θυμούνται τις καριέρες τους και αποκαλύπτουν το πώς αναστάτωσαν τη σκηνή της μόδας τη δεκαετία του '90 και του '80.

Ποιες σειρές έχουν επηρεαστεί από την απεργία των σεναριογράφων (UPDATED)

Αυτή είναι η ουσία της νέας μίνι σειράς ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει το AppleTV+, η οποία όχι μόνο πλέον ξέρουμε πότε θα έρθει, αλλά έχουμε και το πρώτο teaser trailer.

https://www.instagram.com/reel/Cujj-iqxjc9/

Η docu σειρά θα αποτελείται από τέσσερα μέρη και έρχεται από τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Roger Ross Williams και την Larissa Bills. Όπως υπόσχεται και το trailer, το "The Supermodels" θα ακολουθήσει τους θρύλους της πασαρέλας καθώς αποκαλύπτουν πώς ξεκίνησαν την καριέρα τους και κατέληξαν να κυριαρχούν στον κόσμο του μόντελινγκ, με συνεντεύξεις από τα ίδια τα μοντέαλ, αλλά και αρχειακό υλικό που δεν έχει δει ξανά ποτέ το φως το δημοσιότητας.

Η επίσημη πλοκή της σειράς λέει: "Το "The Supermodels" ταξιδεύει πίσω στη δεκαετία του 1980, όταν τέσσερις γυναίκες από διαφορετικές γωνιές του κόσμου ενώθηκαν στην Νέα Υόρκη. Ήδη δυνατές από μόνες τους, αυτό που που πέτυχαν με τη συνάντησή τους ξεπέρασε την ίδια τη βιομηχανία. Το κύρος τους ήταν τόσο εξαιρετικό που επέτρεψε στις τέσσερις να υπερισχύσουν τις μάρκες που παρουσίαζαν, καθιστώντας τα ονόματα Naomi, Cindy, Linda και Christy τόσο εξέχοντα όσο και τους σχεδιαστές που τις στυλιζάρισαν. Σήμερα, τα τέσσερα supermodels παραμένουν στην πρώτη γραμμή του πολιτισμού μέσω του ακτιβισμού, της φιλανθρωπίας και της επιχειρηματικής επιδεξιότητας. Καθώς η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να επαναπροσδιορίζεται - και οι ρόλοι των γυναικών μέσα σε αυτήν - αυτή είναι η απόλυτη ιστορία της δύναμης και του πώς τέσσερις γυναίκες ενώθηκαν για να τη διεκδικήσουν, ανοίγοντας τον δρόμο για όσες θα ακολουθήσουν".

supermodels-01.jpg

Την παραγωγή του "The Super Models" ανέλαβαν οι Imagine Documentaries και One Story Up για το AppleTV+, με εκτελεστικούς παραγωγούς τους Brian Grazer, Ron Howard, Sara Bernstein, Justin Wilkes, Barbara Kopple, Roger Ross Williams και Geoff Martz. Επίσης, στη λίστα παραγωγών είναι και οι πρωταγωνίστριες Campbell, Crawford, Evangelista και Turlington Burns.

Η σειρά αναμένεται στην streaming υπηρεσία της Apple στις 20 Σεπτεμβρίου.

Το θρίλερ του καλοκαιριού που δεν θες να χάσεις: Zoe Saldana & Nicole Kidman σε νέα spy σειρά