Ένα ταξίδι τελείωσε για τις Ψυχοκόρες & ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης λέει το δικό του «εις το επανιδείν»

Τζένη Ντεμιράι
Ένα ταξίδι τελείωσε για τις Ψυχοκόρες & ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης λέει το δικό του «εις το επανιδείν»

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρετά τις «Ψυχοκόρες» με τον δικό του τρόπο με ένα post γεμάτο αγάπη. 

Με μία ανάρτηση του στο Instagram ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποχαιρέτησε τη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+, λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία των τελευταίων δύο επεισοδίων της πρώτης σεζόν και την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για τα συνολικά 60 επεισόδια.

Συνολικά, η σειρά αποτελείται από τρεις κύκλους, τα γυρίσματα των οποίων ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην πλατφόρμα ΑΝΤ1+ τον Ιανουάριο του 2024, ενώ παράλληλα ο πρώτος κύκλος θα βρίσκεται «στο αέρα» του ΑΝΤ1. Ο τρίτος κύκλος αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2024.

Ο τηλεοπτικός Κοσμάς Κοτρώτσης έκανε ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω του οποίου θέλησε να πει «εις το επανιδείν» με τον δικό του τρόπο στους συμπρωταγωνιστές του αλλά και στο κοινό που έχει αγαπήσει τη σειρά.

Ανεβάζοντας μία φωτογραφία του cast, έγραψε: «Τελείωσε ένα πολύ ωραίο ταξίδι…φτιάχτηκε ένα υπέροχο και σκοτεινό σύμπαν πολλές δεκαετίες πίσω που με έκανε να αγαπήσω πτυχές του και να ζήσω κάποιες που μπορεί να μην ήθελα σαν ρόλος πάντα … αποχαιρετώ την αγαπημένη οικογένεια μου για αυτό το διάστημα και τις υπέροχες Ψυχοκόρες μου Δήμητρα Γιώργο Νεκταρία Μαριάννα και Μένια σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου εις το επανιδείν…γεια σου υπεροχε κύριε Κοσμα Κοτρωτση … #ψυχοκορες @ant1plus_official @feelgood_entertainment».

https://www.instagram.com/p/Cz87oFBMweb/

Την ανάρτησή του σχολίασαν φίλοι και fans με την Ναταλία Γερμανού να ξεχωρίζει γράφοντας: «Υπέροχε Πυγμαλίωνα ναι.. υπέροχε "Κοσμά Κοτρώτση".. επιφυλάσσομαι να δω το τέλος».

germanou.png

Με μία εγκυμοσύνη και με μία αναγκαστική προδοσία κλείνει ο πρώτος κύκλος στις Ψυχοκόρες

Νωρίτερα φέτος, τον Σεπτέμβριο, οι πρωταγωνίστριες της σειράς, Βασιλική (Μαργαρίτα Αλεξιάδη), Μαρίκα (Μαριάννα Κιμούλη), Δεσποινιώ (Ασημένια Βουλιώτη) και Φρόσω (Άννα Λουιζίδη) μίλησαν στο queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου για τους ρόλους στη σειρά και τις ανησυχίες της γενιάς τους.

Η Μαριάννα Κιμούλη είχε αναφέρει τότε χαρακτηριστικά:

«Μου αρέσει που υπάρχει μία στροφή στην τηλεόραση σε σειρές εποχής. Θεωρώ ότι είμαι μέρος μίας γενιάς που δεν έχει επαφή με την ιστορία. Όταν μας δίνεται μία ευκαιρία, μας δίνει και τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να σεβαστούμε το παρελθόν μας. Έτσι διαμορφώνουμε και ένα καλύτερο μέλλον. Το αρχικό δοκιμαστικό όταν πλέον ήμασταν και οι τέσσερις αδελφές μαζί, ήταν από τις ωραιότερες εμπειρίες που έχω βιώσει. Και όταν πήρα το σενάριο στα χέρια μου, επιβεβαιώθηκε η αυθεντικότητα του συναισθήματος που έζησα με τα τρία αυτά κορίτσια».

Πλέον, οι fans της σειράς αναμένουν με κομμένη την ανάσα τον δεύτερο κύκλο, ο οποίος θα προβληθεί στη streaming πλατφόρμα τον Φεβρουάριο του 2024.

Τα κορίτσια του χθες, οι γυναίκες του σήμερα: Oι 4 «Ψυχοκόρες» μιλούν για τα κοινωνικά πρότυπα

Ο Δαδακαρίδης στον Γιατρό ξύπνησε μνήμες του Φλεβάρη στα Τέμπη

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εκτός από τις Ψυχοκόρες, την τρέχουσα σεζόν έκανε και μία guest εμφάνιση στην σειρά του Alpha «Ο Γιατρός», εντυπωσιάζοντας με την ερμηνεία του ως επιζώντας ενός τροχαίου σιδηροδρομικού δυστυχήματος, σε ένα επεισόδιο που ξύπνησε μνήμες της τραγωδίας των Τεμπών, η οποία βύθισε στη θλίψη ολόκληρη τη χώρα, στις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Σε εκείνο το επεισόδιο του Γιατρού, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, έγινε για ακόμα μία φορά αντιληπτό το ταλέντο του Πυγμαλίωνα, γεγονός που δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο από τους χρήστες του Χ (πρώην Twitter), που για ακόμα μία φορά τον αποθέωσαν.

Δες στην παρακάτω gallery κάποια από τα σχόλια που αναρτήθηκαν στο Χ για την ερμηνεία του Δαδακαρίδη στον Γιατρό

Εκτός αυτών, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές», στο Θέατρο Βεάκη, μαζί με τον Γιάννη Μπέζο.

https://www.instagram.com/p/CxBCKZmM-K1/

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης γίνεται με έναν μοναδικό τρόπο έμπνευση για όσα υπέροχα έχει πει για τη ζωή