Με μία εγκυμοσύνη και με μία αναγκαστική προδοσία κλείνει ο πρώτος κύκλος στις Ψυχοκόρες

Κατερίνα Μπούσιου
Με μία εγκυμοσύνη και με μία αναγκαστική προδοσία κλείνει ο πρώτος κύκλος στις Ψυχοκόρες

Πότε θα δούμε την σειρά στον ΑΝΤ1 και πότε τον δεύτερο κύκλο; Οι Ψυχοκόρες συνεχίζουν να είναι το μεγάλο τηλεοπτικό hit της χρονιάς. 

Οι Ψυχοκόρες στον ΑΝΤ1 + είναι η τηλεοπτική σειρά της χρονιάς και αυτόν τον τίτλο τον έχει κερδίσει επάξια. Το λέει το κοινό, το λένε οι τηλεκριτικοί, το γράφουν συνεχώς στα social media οι πιστοί φανς της σειράς. Μένουν μόνο δύο επεισόδια μέχρι το τέλος του πρώτου κύκλου και η συνέχεια αναμένεται περιπετειώδης και ανατρεπτική. Έχουμε μία εγκυμοσύνη, ένα μεγάλο μυστικό που βγαίνει στο φως, μία αναγκαστική προδοσία και ενοχές. Πότε όμως θα δούμε τη συγκλονιστική συνέχεια;

Η αγάπη του Παύλου, η δύσκολη θέση στην οποία έρχεται το Δεσποινιώ και η σε λίγο μαμά Φρόσω

Τα τέσσερα αγαπημένα κορίτσια της ιστορίας μας συνεχίζουν να περνούν δύσκολα και να βλέπουν τη ζωή τους να αλλάζει ραγδαία και χωρίς να μπορούν να ελέγξουν τα μελλούμενα. Στην πιο δεινή θέση θα βρεθεί αρχικά η Δεσποινιώ καθώς δεν θα μπορέσει να γλιτώσει από τον Κοσμά Κοτρώτση. Ο σκληρός επιχειρηματίας την κάνει υποχείριό του.

Τα κορίτσια του χθες, οι γυναίκες του σήμερα: Oι 4 «Ψυχοκόρες» μιλούν για τα κοινωνικά πρότυπα

Αλλά η έξυπνη μεγαλύτερη αδελφή Μαρίκα (Μαριάννα Κιμούλη) βρίσκει τη λύση για να προστατέψει την αδελφή της. Αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Κοσμά το μυστικό που αφορά στη γυναίκα του. Του μιλά για τον κρυφό δεσμό της Νέλλας με τον Τάσο και στην οικογένεια ξεσπά μία νέα αναταραχή.

1698764908444-900569238-psixokores.jpg

Στο δεύτερο σπίτι, εκείνο των Αρδιτών, ο κρυφός δεσμός του Παύλου (Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος) με τη Βασιλική δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη κρυφός. Ο πατριάρχης της οικογένειας τα μαθαίνει όλα, τη στιγμή που η ψυχοκόρη αισθάνεται ήδη άσχημα γιατί έχει προδώσει την εμπιστοσύνη της Μάγιας (και συζύγου του Παύλου) η οποία της έχει φερθεί πολύ καλά από την πρώτη στιγμή. Ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος προσπαθεί να βοηθήσει τη Βασιλική, αλλά θα την αφήσει για λίγο καιρό μόνη στο σπίτι, γιατί εκείνος πρέπει να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του.

https://www.instagram.com/reel/Cyg75aUoEup/

Η μεγάλη έκπληξη έρχεται από την πλευρά της Φρόσως η οποία μένει τελικά έγκυος προς μεγάλη ευχαρίστηση της Ευανθίας. Ο Μέλιος (ο συμπαθής και γοητευτικός βοσκός τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Αναστάσης Λαουλάκος) που κάνει όνειρα για το μέλλον της σχέσης του με τη Φρόσω, διαλύεται συναισθηματικά.

frosopsixokores.jpg

Όμως δεν ήρθε το τέλος για αυτό το ζευγάρι. Άλλωστε η Φρόσω δεν μπορεί μακριά του.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς στον ΑΝΤ1 + αναμένεται στα τέλη Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει, ότι νωρίτερα θα δούμε και τον πρώτο κύκλο στο πρόγραμμα του καναλιού, πριν ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια στην πλατφόρμα.