Οικονομάκου και Κοντομάρη σε ρήξη στο Πρώτος από Εμάς και η πέτρα του «σκανδάλου» είναι ένα μεθύσι

Τζένη Ντεμιράι
Οικονομάκου και Κοντομάρη σε ρήξη στο Πρώτος από Εμάς και η πέτρα του «σκανδάλου» είναι ένα μεθύσι

Η ερωτική εξομολόγηση Κάτιας και Άλκη το αποκορύφωμα του χθεσινού επεισοδίου.

Μπορεί για κάποια επεισόδια η σειρά «Ο Πρώτος από Εμάς» να είχε παραμείνει στάσιμη στις εξελίξεις, κυλώντας χωρίς κάποια ιδιαίτερα μεγάλη ανατροπή, ωστόσο αυτό άρχισε να αλλάζει και πάλι από το βράδυ της Τετάρτης 29 Νοεμβρίου, όταν η Κάτια φάνηκε να παίρνει την μεγάλη απόφαση να αποκαλύψει στον Έβαν ότι το παιδί που περιμένει δεν είναι δικό του.

Και μπορεί στο σημερινό επεισόδιο τελικά αυτό να μη γίνει, αφού ο Άλκης, ο οποίος δεν αισθάνεται το ίδιο έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Έβαν και την αντίδραση του, τους διακόπτει, ωστόσο, η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως και αυτή η ιστορία δε θα αποτελέσει εξαίρεση.

Η ερωτική εξομολόγηση Κάτιας και Άλκη το αποκορύφωμα του χθεσινού επεισοδίου

Μπορεί, στο σύνολο του, το χθεσινό επεισόδιο να μην είχε σημαντικές ανατροπές και εξελίξεις, ωστόσο, η Κάτια και ο Άλκης βρέθηκαν και πάλι στο προσκήνιο, με μία σκηνή που έκανε τους φανς να συγκινηθούν.

Ο Άλκης αφού επιβεβαιώνει από τον έρωτα της ζωής του ότι το παιδί που περιμένει είναι δικό του, εκφράζεται πιο ανοιχτά από ποτέ, λέγοντας ξανά και ξανά «σ'αγαπώ», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψει όλες τις φορές που δεν τόλμησε να το πει.

Η δυνατή σκηνή του επεισοδίου τους θέλει μαζί να μιλούν για το παιδί τους, που έρχεται στον κόσμο. Ο Άλκης, ως αθεράπευτα ρεαλιστής, λέει στην Κάτια ότι δυστυχώς δε θα είναι κοντά τους για πάντα αλλά είναι ευτυχισμένος γιατί θα αφήσει ένα κομμάτι τους πίσω του όταν πεθάνει.

«Τι θα κάνουμε», λέει η Κάτια, με εκείνον να της απαντά «να το ζήσεις». Το «μπορούμε να το ζήσουμε μαζί» δεν μοιάζει να πείθει τον Άλκη.

Ωστόσο, η Κάτια δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Ώρες μετά του τηλεφωνεί και του δηλώνει «Δεν θα πας πουθενά, εδώ θα είσαι μαζί μου, μαζί μας... για πάντα».

Η Αθήνα Οικονομάκου είναι σίγουρα η απόλυτη πρωταγωνίστρια, αφού η βασική πλοκή της σειρά την θέτει στο επίκεντρο, μαζί με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, ο οποίος βρέθηκε να ερμηνεύει έναν ρόλο ζωής. Οι δυο τους έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, και κάθε τους κοινή σκηνή συνοδεύεται από δεκάδες tweets τρυφερότητας αλλά και αγανάκτησης για την καθυστέρηση της απόφασης τους να «το ζήσουν μαζί για όσο πάει».

Αυτή η στιγμή ίσως αργήσει και ίσως κρατήσει λίγο, αφού ο θάνατος του Άλκη είναι ένα δυσάρεστο γεγονός που δεν μπορεί να αποφευχθεί αλλά είναι σίγουρα κάτι που θα αποζημιώσει τους φανς.

Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο στο «Πρώτος από εμάς» όταν όλοι μαθαίνουν την αλήθεια

Η ρήξη ανάμεσα σε Σοφία, Κάτια και Έλενα

Αυτό που θα μπορούσε να αποφευχθεί, όμως, είναι η ρήξη ανάμεσα στον χαρακτήρα που υποδύεται η Οικονομάκου και στις δύο καλές της φίλες, Δροσάκη και Κοντομάρη. Η Σοφία μαζί με τον Φίλιππο είναι οι μόνοι που δε γνωρίζουν ότι ο Άλκης είναι ο πατέρας του παιδιού της Κάτιας και το γεγονός ότι η φίλη της δεν της εμπιστεύτηκε κάτι τόσο σημαντικό θα πληγώσει βαθιά τη Σοφία.

Η πέτρα του «σκανδάλου» θα είναι η Έλενα, η οποία μετά την απομάκρυνση του Δάνη θα το ρίξει στο ποτό και αυτό θα έχει ως παράπλευρη απώλεια το μυστικό της Κάτιας, το οποίο θα πει πάνω στο μεθύσι της στην ξαδέρφη και καλή της φίλη, Σοφία. Στη συνέχεια, εκείνη θα θυμώσει και με την Έλενα αλλά και με την Κάτια που της κράτησαν κρυφό κάτι τέτοιο.

Υποθέτουμε ότι η ρήξη αυτή δε θα κρατήσει για πολύ, αφού η ιστορία πέρα από την ασθένεια του Άλκη έχει στον πυρήνα της και τους στενούς δεσμούς φιλίας που δένουν την παρέα των έξι.

Μπορεί ο Άλκης να «σπάσει» αλλά η παρέα δεν θα σπάσει.

https://www.instagram.com/reel/C0QtLYThBJI/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ant1tv