Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο στο «Πρώτος από εμάς» όταν όλοι μαθαίνουν την αλήθεια

Κατερίνα Μπούσιου
Η Αθηνά Οικονομάκου παίρνει ένα μεγάλο ρίσκο στο «Πρώτος από εμάς» όταν όλοι μαθαίνουν την αλήθεια

Τα σενάρια για τη διακοπή της σειράς και οι νέες εξελίξεις με την Κάτια και τον Άλκη στο «Πρώτος από εμάς» στην πιο κρίσιμη στιγμή τους. 

Η παρέα των 5 φίλων στο «Πρώτος από εμάς» που θυμίζει στη συνοχή και στην αλληλεγγύη την τηλεοπτική παρέα του «Παρά πέντε» μπαίνει σε νέες περιπέτειες μετά την ξαφνική εγκυμοσύνη της Κάτιας. Το μυστικό που αρχικά γνώριζαν μόνο δύο άτομα, το γνωρίζουν πια όλοι - και μάλιστα στην πραγματική του διάσταση για το ποιος είναι ο πατέρας - και εκείνη θα πάρει ένα μεγάλο ρίσκο. Όπως όμως και ο Άλκης όταν βρεθεί αντιμέτωπος με την κόρη του.

Μόνο ο ενδιαφερόμενος δεν ξέρει ακόμη το μεγάλο μυστικό

Ο «Πρώτος από εμάς» εδώ και αρκετά επεισόδια, έχει «ξεφύγει» από τον βασικό πυρήνα της ιστορίας, που είναι η ασθένεια του Άλκη που μαθηματικά και αναπόφευκτα θα τον οδηγήσει στον θάνατο. Αυτό το σενάριο και αυτή η σειρά, έχει ήδη αγαπηθεί από μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Και τα σενάρια που υπάρχουν και έχουν δημοσιοποιηθεί για πρόωρη διακοπή της, δεν έχουν κάποια βάση αλήθειας. Τα γυρίσματα συνεχίζονται κανονικά και αυτή η φήμη δεν δικαιολογείται άλλωστε και από τα νούμερα τηλεθέασης. Αρκετές σειρές φέτος ακροβατούν ανάμεσα στο 10% και 15% στην τηλεθέαση, λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού.

Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε σε γάμο με το ιδανικό λουκ για κάθε επίσημη περίσταση

Στα προσεχώς η Αθηνά Οικονομάκου αλλά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ως Κάτια και Άλκης θα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων αλλά και των συζητήσεων. Καταρχάς το μυστικό της εγκυμοσύνης εκτός από τον σύζυγό της Έβαν, το γνωρίζει μόνο η Έλενα (Λένα Δροσάκη) και ο Άλκης. Ο οποίος και ενστικτωδώς καταλαβαίνει αμέσως, ότι είναι πατέρας του παιδιού.

https://www.instagram.com/p/Cx3MYwPNTeH/

Η Έλενα ωστόσο σε μία στιγμή αδυναμίας θα το μαρτυρήσει στη Σοφία, ενώ αργότερα το μαθαίνει και ο Νικόλας. Δροσάκη, Κοντομάρη και Τσιμιτσέλης δεν έχουν καθόλου καλή αντίδραση. Αφενός γιατί η Κάτια δεν ήθελε να τους το πει, αφετέρου γιατί δεν ξέρουν πως να το αντιμετωπίσουν.

Αυτή όμως που θα ταρακουνήσει τον Άλκη είναι η κόρη του Έλσα. Που του ζητά να το ζήσει και να σταθεί δίπλα στην Κάτια. Αυτό φυσικά και είναι αυτονόητο να συμβεί.

Η Αθηνά Οικονομάκου όμως παρασύρεται από τις εξελίξεις και αποφασίζει να μαρτυρήσει το ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας, στον σύζυγό της. Έτοιμη να υποστεί τις συνέπειες. Μεγάλο το ρίσκο, αλλά ο Άλκης δεν θα την αφήσει να το κάνει.

Τουλάχιστον προς το παρόν. Γιατί αργότερα, αυτό το μυστικό που θα συγκλονίσει τον Έβαν, θα τον αναγκάσει επίσης να πάρει σημαντικές αποφάσεις. Ο χωρισμός είναι ένα μελλοντικό σενάριο για την Κάτια και για εκείνον.