Χριστούγεννα & Disney+ πηγαίνουν μαζί - ο Πέρσι Τζάκσον & οι Ολύμπιοι ήρθαν για να στο αποδείξουν!

Χριστούγεννα & Disney+ πηγαίνουν μαζί - ο Πέρσι Τζάκσον & οι Ολύμπιοι ήρθαν για να στο αποδείξουν!

Τα Χριστούγεννα θέλουμε να είναι μαγικά. Υπάρχει όμως μία ακόμη λέξη, πέρα από τη μαγεία, που έχουμε συνδέσει με την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου, από τότε που ήμασταν παιδιά.

Αν υπάρχει μία λέξη που χαρακτηρίζει τα Χριστούγεννα όσο καμία άλλη, αυτή είναι πιθανότατα η λέξη «μαγεία». Βλέπεις, αν το καλοσκεφτείς, αυτό θέλουμε από τις γιορτινές μας εμπειρίες: Να μας κάνουν να ξεφεύγουμε από τα ίδια και τα ίδια, να μας βοηθούν να βιώνουμε ξεχωριστές, συναρπαστικές στιγμές, να κάνουν την καθημερινότητά μας πιο μαγική.

Το «κλειδί», λοιπόν, για τις πιο μαγικές γιορτές δεν βρίσκεται στα ρούχα, τα αξεσουάρ και τα wearable που θα πάρουμε, αλλά στις εμπειρίες που θα μοιραστούμε και που θα μας κάνουν να «ταξιδέψουμε» μαζί σε κόσμους συναρπαστικούς, που θα δώσουν σε μία κατά τα άλλα συνηθισμένη στιγμή εντός μία… θεϊκή διάσταση.

Γιατί γιορτές χωρίς σειρές και ταινίες στο Disney+… δεν γίνονται

Ταινίες, σειρές, ήρωες με μαγικές ικανότητες, κόσμοι συναρπαστικοί που μας καθηλώνουν. Λίγη μαγεία από την Disney, ήταν, είναι και θα παραμείνει η καλύτερη πρόταση για να περάσουν καλά μικροί και μεγάλοι. Τι λες, λοιπόν, αν φέτος τα Χριστούγεννα κάνεις δώρο σε εσένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα μία μαγική Disney+ εμπειρία θέασης;

Με λίγα λόγια, απόψε ετοίμασε ποπ-κορν, δημιούργησε ένα cozy σκηνικό στο σαλόνι και πάτα το play στη νέα, πρωτότυπη σειρά «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι», που είναι τώρα διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+!

d2.png

Μία επική ιστορία γεμάτη σασπένς και θεϊκές δυνάμεις

Αν ένιωθες πάντα να σε συναρπάζει η ελληνική μυθολογία και λατρεύεις τις στιγμές ζεστασιάς και μαγείας στο σπίτι τα Χριστούγεννα, τότε αξίζει να βάλεις στο γιορτινό σου πρόγραμμα τη σειρά «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι», που έρχεται από την Disney Branded Television και την 20th Television, αποκλειστικά στο Disney+.

Το new entry του Disney+ για τον μυθικό Περσέα, μετά τις επικές ταινίες «O Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων» και «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι: Η Κλοπή της Αστραπής», βασίζεται στην ομώνυμη σειρά βιβλίων best-seller του Rick Riordan και φέρνει στις οθόνες σου μία πραγματικά φανταστική ιστορία και ένα πολύ ταλαντούχο καστ.Οι δύο ταινίες είναι επίσης διαθέσιμες στο Disney+.

d3.jpg

Walker Scobell, Leah Sava Jeffries, Aryan Simhadri είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στη σειρά, η οποία περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του 12χρονου ημίθεου, Percy Jackson, ενός έφηβου ο οποίος ανακαλύπτει ότι έχει θεϊκές δυνάμεις, όταν ο θεός του ουρανού, Δίας, τον κατηγορεί ότι έκλεψε τον κεραυνό του.

d4.jpg

Από εκείνο το περιστατικό ξεκινά για τον Percy και τους φίλους του ένα περιπετειώδες ταξίδι σε έναν κόσμο μαγικό. Και αρκεί να παρακολουθήσεις τα δύο πρώτα επεισόδια, που είναι ήδη διαθέσιμα στο Disney+, για να διαπιστώσεις πόσο έχουν εργαστεί οι δημιουργοί της σειράς για να μείνουν πιστοί στα προφίλ των αγαπημένων μας ηρωικών χαρακτήρων.

Αν θέλεις να δώσεις μία πιο μαγική, μία θεϊκή διάσταση στο φετινό εορταστικό σου πρόγραμμα και να κάνεις ακόμη πιο συναρπαστικό το ξεκίνημα του 2024, το Disney+ είναι το Christmas gift που αξίζει να σου χαρίσεις. Διότι με νέες τηλεοπτικές σειρές, ταινίες blockbuster, με αποκλειστικό πρωτότυπο περιεχόμενο, Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και φυσικά, με τα νέα επεισόδια της πρωτότυπης σειράς «Ο Πέρσι Τζάκσον και οι Ολύμπιοι» διαθέσιμα κάθε εβδομάδα, τα πιο μαγικά Χριστούγεννα έχουν ήδη ξεκινήσει. Ώρα να πατήσεις, λοιπόν, το play -και μας ευχαριστείς μετά!