Η Jennifer Lopez «είναι μία άλλη» στο teaser της ταινίας «Atlas» και το κοινό την έχει ήδη λατρέψει

Τζένη Ντεμιράι
Η Jennifer Lopez «είναι μία άλλη» στο teaser της ταινίας «Atlas» και το κοινό την έχει ήδη λατρέψει

Στην ταινία «Atlas» η Jennifer Lopez υποδύεται την Atlas Shepherd, μία πανέξυπνη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη.

Το official teaser της ταινίας «Atlas», στην οποία πρωταγωνιστεί η Jennifer Lopez, κυκλοφόρησε εχθές 13 Μαρτίου στον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο YouΤube.

Το teaser διάρκειας 1 λεπτό και 47 δευτερόλεπτα δείχνει την Lopez να βρίσκεται αντιμέτωπη με την προηγμένη τεχνολογία ως Atlas Shepherd. Ο φόβος και η αγωνία είναι τα βασικά συναισθήματα που μπορεί να μεταδώσει στο κοινό το συγκεκριμένο βίντεο, για την ταινία που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου.

Δες στο παρακάτω βίντεο το teaser της ταινίας «Atlas»

Η Jennifer Lopez αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο με τον Afflecκ

Ποια είναι η υπόθεση

Στην ταινία «Atlas» η Jennifer Lopez υποδύεται την Atlas Shepherd, μία πανέξυπνη αναλύτρια δεδομένων με βαθιά δυσπιστία απέναντι στην τεχνητή νοημοσύνη. Η Atlas συμμετέχει σε μια αποστολή για τη σύλληψη ενός αποστάτη ρομπότ με το οποίο μοιράζεται ένα μυστηριώδες παρελθόν. Όταν όμως τα σχέδια πάνε στραβά, η μόνη της ελπίδα να σώσει το μέλλον της ανθρωπότητας από την τεχνητή νοημοσύνη είναι να την εμπιστευτεί.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Brad Peyton, ο οποίος σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε αναφερθεί στη συνεργασία του με τη Jenniffer Lopez αλλά και στο όνειρό του που έγινε πραγματικότητα. Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Το να έχω την ευκαιρία να σκηνοθετήσω την Jennifer Lopez σε αυτή την ταινία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, καθώς ξέρω ότι θα φέρει την απίστευτη δύναμη, το βάθος και την αυθεντικότητα που όλοι έχουμε θαυμάσει στη δουλειά της».

Εκτός από τη J.Lo. στην ταινία «Atlas» πρωταγωνιστούν επίσης οι Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla και Mark Strong.

Οι πρώτες αντιδράσεις του κοινού

Κάτω από το βίντεο που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του Netflix στο YouTube αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να σχολιάσουν το teaser με τους περισσότερους να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι.

«Είναι ωραίο που τη βλέπουμε σε κάτι διαφορετικό», έγραψε κάποια και στη συνέχεια πρόσθεσε πως «φαίνεται φανταστική». Κάποιος ακόμα έγραψε αναφερόμενος στην Jennifer Lopez «Αυτή η γυναίκα δε σταματά ποτέ να δουλεύει»!