Το «Emily in Paris 4» έρχεται τον Αύγουστο με αέρα Ιταλίας, απογοητεύσεις και μία χαοτική κατάσταση

Τζένη Ντεμιράι
Το «Emily in Paris 4» έρχεται τον Αύγουστο με αέρα Ιταλίας, απογοητεύσεις και μία χαοτική κατάσταση

Στο Emily in Paris 4 θα γίνει «χαμός», λένε οι πρωταγωνιστές στην ανακοίνωση για την κυκλοφορία!

Μπορεί τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης να είχαν αναφέρει επανειλημμένα ότι η τέταρτη σεζόν του «Emily in Paris» πρόκειται να κυκλοφορήσει το 2025, τελικά, όμως, η Lily Collins μας ξάφνιασε και ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς θα γίνει πολύ νωρίτερα.

Emily in Paris 4: Η Lily Collins στηρίζει τη Mindy μετά το σηπτικό σοκ και δείχνει τη σχέση τους

Πότε κυκλοφορεί το Emily in Paris 4;

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» ανακοίνωσε μέσω ενός νέου βίντεο που δημοσίευσε το Netflix ότι πρόκειται να δούμε στις οθόνες μας στις 15 Αυγούστου το πρώτο μέρος της τέταρτης σεζόν και σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου, το δεύτερο μέρος της.

Θα απογοητεύσει η Emily τον Alfie;

Αυτή, όμως, δεν είναι η μόνη είδηση από το βίντεο της ανακοίνωσης για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας. Το βίντεο ξεκινάει με το cast της σειράς να αναφέρει λέξεις που θεωρούν ότι περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο την 4η σεζόν. Από τις λέξεις που χρησιμοποίησαν μπορούμε να εξάγουμε ορισμένα συμπεράσματα.

H Lily Collins έθεσε στο τραπέζι την «ευαισθησία», ενώ η Camille Razat αναφέρθηκε στον «χαμό» που θα δημιουργηθεί για ακόμα μία φορά στις ζωές των πρωταγωνιστών. Μία αντίστοιχη λέξη χρησιμοποίησε και ο τηλεοπτικός Alfie (Lucien Laviscount), χαρακτηρίζοντας «χαοτική» την επόμενη σεζόν. Η «αγάπη» είναι ακόμα ένα στοιχείο που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη σειρά, η οποία φαίνεται ότι θα συνοδευτεί από ερωτική απογοήτευση. Αν κρίνουμε μάλιστα από το γεγονός ότι ο Alfie είναι εκείνος που χρησιμοποίησε αυτόν τον χαρακτηρισμό, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι πιθανότατα η έκβαση της σχέσης του με την Emily θα τον απογοητεύσει.

Η λέξη «εκδίκηση» ήταν εκείνη που χρησιμοποίησε η Philippine Leroy-Beaulieu, γεγονός που μας κάνει να σκεφτόμαστε ότι μία από τις πιθανές παράλληλες πλοκές του έργο θα είναι η κόντρα ανάμεσα σε εκείνη και την Kate Walsh, που είχε ξεκινήσει από την προηγούμενη κιόλας σεζόν.

Το έμμεσο spoiler του Luc πρόδωσε ότι η Emily πηγαίνει Ιταλία!

Ένα έμμεσο spoiler φαίνεται να έκανε ο Bruno Gouery, ο τηλεοπτικός Luc, ο οποίος χρησιμοποίησε την ιταλική λέξη «Belezza», εξηγώντας ότι σημαίνει «ομορφιά αλλά στα ιταλικά».

«Καταλαβαίνω τι εννοείς, καταλαβαίνω τι έκανες εκεί», του απαντά ο Samuel Arnold, επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον έμμεσο τρόπο ότι η Emily στον τέταρτο κύκλο πηγαίνει στην Ιταλία, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο, μετά από σχετικές αναρτήσεις της Lily Collins στο Instagram.

«Emily In Paris»: Μήπως η Emily μετακομίζει στο Τόκιο στην 4η σεζόν;

Πηγή κεντρικής εικόνας: @emilyinparis