Emily in Paris 4: Η Lily Collins στηρίζει τη Mindy μετά το σηπτικό σοκ και δείχνει τη σχέση τους

Τζένη Ντεμιράι
Emily in Paris 4: Η Lily Collins στηρίζει τη Mindy μετά το σηπτικό σοκ και δείχνει τη σχέση τους

Μετά από το σηπτικό σοκ που την οδήγησε στο νοσοκομείο, η τηλεοπτική Mindy, Ashley Park, ταξίδεψε στο Παρίσι, όπου θα συνεχίσει να αναρρώνει μέχρι να μπορέσει να πάρει άδεια από τον γιατρό της για να ξεκινήσει γυρίσματα στο «Emily in Paris 4». 

Στο Παρίσι έχει φτάσει η πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris», Ashley Park, η οποία υποδύεται την κολλητή φίλη της Emily, Mindy.

Τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν βρίσκονται προ των πυλών και μπορεί το σηπτικό σοκ με το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπη πριν από περίπου 10 ημέρες να δυσκόλεψε την ίδια και να ανησύχησε τους γύρω της, ωστόσο, φαίνεται ότι η ηθοποιός συνεχίζει να αναρρώνει και πολύ σύντομα θα μπορεί να ξαναπάρει τον ρόλο της Mindy στους δρόμους της πρωτεύουσας της Γαλλίας.

Η Mindy από το «Emily in Paris» μίλησε με ειλικρίνεια για το σηπτικό σοκ που απείλησε την υγεία της

Με την άφιξή της στην πόλη έλαβε πολλά λουλούδια από φίλους και συνεργάτες, αλλά και μία ζεστή αγκαλιά από τη συμπρωταγωνίστριά της, Lily Collins, δείχνοντας την τρυφερή σχέση που τις συνδέει.

Η Park θέλησε να μοιραστεί κάποιες στιγμιότυπα από τις πρώτες της μέρες στο Παρίσι, αναρτώντας φωτογραφίες με τα λουλούδια, με την Collins, με ένα παζλ, με τη διαδικασία για την ανάρρωσή της αλλά και ένα μπολ με το πρωινό της.

Στην περιγραφή της ανάρτησης έγραψε:

«Είμαι βαθιά συγκινημένη και ευγνώμων για τα όμορφα μηνύματα υποστήριξης και παρηγοριάς, τις προσωπικές σας ιστορίες σήψης και νοσηλείας και πραγματικά σε κάθε άνθρωπο που έχει επικοινωνήσει με αγάπη... Κάθε μήνυμα με ώθησε ειλικρινά σε μια γρήγορη και ελπιδοφόρα ανάρρωση. Λυπάμαι για την καθυστέρηση στις απαντήσεις, απλά ήθελα να ενημερώσω ότι είχα ιατρική άδεια να πετάξω αφού ανταποκρίθηκα στις θεραπείες, και τώρα αναρρώνω και ξεκουράζομαι στο Παρίσι όπου με υποδέχτηκαν με αυτό το απίστευτο θερμό καλωσόρισμα από αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένειά μου «Emily In Paris».

Το ξεχωριστό ευχαριστώ για την αγκαλιά της Collins

Στο ίδιο post, η Park είπε ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους συνεργάτες της και το Netflix για τη στήριξή τους, ενώ τόνισε πως ανυπομονεί να ξαναβρεί την φόρμα της και να βρεθεί στο πλατό για τα γυρίσματα της τέταρτης σεζόν του «Emily in Paris». Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ βέβαια επιφύλασσε και για την Lily Collins.

«Ευχαριστώ εσείς στο @netflix και στο @emilyinparis για την πραγματική καλοσύνη και την φιλότιμη υπομονή σας καθώς περιμένω να πάρω ιατρική άδεια για να δουλέψω... Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη που θα συμμετέχω στο πλατό για την 4η σεζόν. Υπόσχομαι ότι αναπνέω μέσα από όλο αυτό και φροντίζω όσο μπορώ τον εαυτό μου για να ξαναβρώ τη φόρμα μου. εν τω μεταξύ, ευχαριστώ για τις αγκαλιές του καναπέ @lilyjcollins», έγραψε χαρακτηριστικά.

collins-park.jpg

Emily is back in Paris

Για την έναρξη των γυρισμάτων της τέταρτης σεζόν του «Emily in Paris» μας είχε ενημερώσει πρόσφατα η Lily Collins, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου ανέβασε κάποιες φωτογραφίες και ένα μικρό βίντεο με ένα προσχέδιο της σειράς που έφτασε στα χέρια της. Στην περιγραφή της ανάρτησης τόνισε πόσο ενθουσιασμένη είναι με την επανένωση του cast. Ταυτόχρονα, μας κίνησε την περιέργεια λέγοντας πως σε αυτή τη σεζόν θα χρειαστεί να εξασκήσει τις δεξιότητές της για χάρη της Emily.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους ξαναβρέθηκα με την οικογένειά μου στο Παρίσι και νιώθω τόσο καλά. Αν και, ίσως χρειαστεί να φρεσκάρω τις δεξιότητές μου για χάρη της Emily».

emilyinparis.jpg

Την ανάρτηση της Collins σχολίασε η συμπρωταωνίστριά της, Park, η οποία έδειξε τον ενθουσιασμό της για την επιστροφή της σειράς αλλά και τη συνεργασία με την τηλεοπτική Emily, με την οποία τη συνδέει πλέον μία αληθινή φιλία.

Όπως έγραψε, μεταξύ άλλων, χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορώ καν να περιγράψω πόσο ενθουσιασμένη είμαι που θα σε δω και θα συμμετέχω».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-01-30-112929.png

Η πλοκή και οι εικόνες από τα γυρίσματα

Μπορεί ως τώρα να μην είναι πολλά γνωστά για την πλοκή της τέταρτης σεζόν του «Emily in Paris», ωστόσο, ο δημιουργός της Darren Star έχει δηλώσει πως η υπόθεση θα ακολουθήσει το μοτίβο των προηγούμενων κύκλων, αφού η επαγγελματική και προσωπική ζωή της Emily θα περιπλέκονται και θα συγκρούονται μεταξύ τους.

«Η 4η σεζόν θα έχει να κάνει περισσότερο με την πλοήγηση σε περίπλοκες σχέσεις: προσωπικές σχέσεις και εργασιακές σχέσεις έρχονται σε σύγκρουση μεταξύ τους... Η Emily θα εξακολουθεί να συνεργάζεται με τον Alfie, τον Gabriel και την Camille. Αυτές οι εργασιακές σχέσεις είναι πραγματικά γεμάτες με συναισθηματικές συγκρούσεις», έχει πει χαρακτηριστικά ο Darren Star, σύμφωνα με το Τown&Country.

Το Παρίσι βέβαια έχει μπει για τα καλά στο mood της Emily, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η πόλη κινείται στους ρυθμούς τα σειράς και τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @ashleyparklady