Kate Hudson: Ποζάρει με το μαγιό της στη Σκιάθο και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Γωγώ Φούντα
Kate Hudson: Ποζάρει με το μαγιό της στη Σκιάθο και μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό

Και κάπως έτσι... θα φάμε καροτάκια για μεσημεριανό

Θεέ μου! Αναφωνήσαμε όταν είδαμε τη συγκκεριμένη φωτογραφία και είμαστε σίγουροι ότι το ιδιο θα κάνετε κι εσείς! Διότι αγαπητές μας φίλες, εκτός του ότι η υπέροχη Kate Hudson βρίσκεται για ακόμη μία φορά στην Ελλάδα, και πιο συγκεκριμένα στη Σκιάθο, περιφέρει, θα λέγαμε, ένα εξαιρετικό θέαμα, το οποίο φροντίζει να μοιράζεται μαζί μας μέσω social media.

Λίγο πριν λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, πλάι στην πισίνα του ξενοδοχείου της, και ειλικρινά, μας... κόπηκε η όρεξη! Μα τι κορμί είναι αυτό βρε κορίτσι μου και με 2 παιδιά; Όχι φυσικά ότι δεν έχουμε ξαναθαυμάσει τις τέλειες αναλογίες της, αλλά η συγκεκριμένη φωτογραφία, είναι σαν εξώφυλλο περιοδικού μόδας!

kate c3d5f

Να συμπληρώσουμε ότι το μαγιό είναι επίσης εξαιρετικό, και γενικότερα ότι πολύ τη ζηλεύουμε και θα θέλαμε να είμαστε στη θέση της. Α και ότι με τον καιρό την αγαπάμε όλο και περισσότερο, συνειδητοποιώντας την αδυναμία της στην Ελλάδα. Με τούτα με κείνα, λέμε να αναβάλλουμε την έξοδο για βάφλα με την κολλητή μας, και να πάμε κανά γυμναστήριο γιατί πολύ... σκουριάσαμε!

Διαβάστε ακόμη:

E όχι: Ο αντικαταστάτης του Patrick Dempsey στο Grey's Anatomy σκορπά κύματα απογοήτευσης

Οι θυσίες έπιασαν τόπο: Η Lady Gaga έμεινε μισή και σας έχουμε τις αποδείξεις