William- Kate: Πώς γνωρίστηκε το βασιλικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας;

William- Kate: Πώς γνωρίστηκε το βασιλικό ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας;

Λίγες μέρες μετά τα 34α γενέθλιά της, θυμόμαστε πώς μια «απλή θνητή» κατάφερε να γίνει πριγκίπισσα

Όταν η σχέση του πρίγκιπα William με την Kate Middleton είδε για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας, αλλά και όταν, αρκετά χρόνια αργότερα, έγινε γνωστός ο αρραβώνας τους, τα βρετανικά media αντιμετώπιζαν με δέος το γεγονός ότι μια «καθημερινή» κοπέλα -από ευκατάστατη μεν, αλλά όχι από γαλαζοαίματη οικογένεια- κατάφερε κάτι τέτοιο.

article 2608710 1D35CEBA00000578 189 964x864 76aef


Σήμερα, περισσότερα από 15 χρόνια μετά τη γνωριμία τους, οι δυο τους έχουν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια στον κόσμο. Πώς γνωρίστηκαν όμως;

prince george 3 800 dbc75


Η κοινώς αποδεκτή εκδοχή της ιστορίας γνωριμίας τους είναι ρομαντική και αστεία ταυτόχρονα και θέλει την Kate να πρωτοσυνάντησε τον πρίγκιπα William στο πανεπιστήμιο του St. Andrews στη Σκωτία, όπου και οι δυο τους φοιτούσαν, το 2001. Η 19χρονη τότε Middleton φαίνεται πως κέντρισε εξαρχής το ενδιαφέρον του με την εμφάνισή της, ενώ, όταν κοινοί φίλοι τούς σύστησαν, εκείνη έκανε μπροστά του μια ελαφριά υπόκλιση (όπως είθισται σε ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας), με αποτέλεσμα εκείνος να χύσει πάνω του το ποτό που κρατούσε! Η γνωριμία τους ωστόσο δεν εξελίχθηκε αμέσως σε σχέση, αφού οι δυο τους έγιναν αρχικά φίλοι και, αρκετούς μήνες αργότερα, ζευγάρι.

Δες ακόμα:

15 φωτογραφίες που η Kate και ο William πρέπει να κορνιζάρουν