Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιορτάζει τα 6α γενέθλια του γιου της και δέχθηκε γλυκές ευχές από την showbiz

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή γιορτάζει τα 6α γενέθλια του γιου της και δέχθηκε γλυκές ευχές από την showbiz

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν καθημερινά. Το πάρτι γενεθλίων του μικρού Γιάννη και οι ευχές των celebrities.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί στο σπίτι της Σταματίνας Τσιμτσιλή καθώς η παρουσιάστρια γιορτάζει τα έκτα γενέθλια του γιου της, Γιάννη.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια την οποία κρατούν μακριά από τα media.

Οι νέες photos της Σταματίνας Τσιμτσιλή πρόδωσαν μια αλλαγή που λίγοι παρατήρησαν

H τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα έκτα γενέθλια του γιου της

Πριν από λίγες ώρες η παρουσιάστρια του ALPHA δημοσίευσε στο Instagram ένα καρουζέλ φωτογραφιών, με αφορμή τα έκτα γενέθλια του γιου της. Ο 6χρονος Γιάννης Σοφός γεννήθηκε το 2018 και ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Στο ευχητήριο post της η 41χρονη μοιράστηκε διάφορα #throwback στιγμιότυπα με τον γιο της και του έστειλε ένα γλυκό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C6RXmemMTX7/

«Χρόνια Πολλά αγοράκι μας. Να είσαι πάντα αυτό το καλόκαρδο και υπέροχο πλάσμα που ήρθε και ομόρφυνε ακόμα περισσότερο την οικογένεια μας!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Nωρίτερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας χάρισε μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων του γιου της στο οποίο έδωσαν το παρών αγαπημένες φίλες και οι κουμπάρες της.

tsimtsili1.jpg

Η τούρτα του 6χρονου ήταν custom made, εμπνευσμένη από γνωστή ταινία δράσης.

tourta.jpg

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Θέμης Σοφός έχουν αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά την 11χρονη Νάγια και την 10χρονη Μαίρη.

Παλαιότερα η παρουσιάστρια είχε κάνει μια on air αναφορά στη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της τονίζοντας: «Και μένα με τον Θέμη, προσπαθούσε να μου τον γνωρίσει τότε η Φαίη, που ήταν φίλος του Γιώργου. Δεν είχε γίνει και γνωριστήκαμε δυο χρόνια μετά μόνοι μας. Δηλαδή ήταν καρμικό να συναντηθούμε. Συμπέρασμα. Αν σας κάνουν προξενιό, δοκιμάστε!».

https://www.instagram.com/p/C4zxz0OMNDA/

Oι ευχές των celebrities

Αρκετοί διαδικτυακοί φίλοι της παρουσιάστριας έσπευσαν να στείλουν εγκάρδιες ευχές για τον μικρό Γιάννη, ανάμεσά τους η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Δώρα Τσαμπάζη, η Ολυμπία Χοψονίδου. κ.ά.

1714245261094-514692019-sxolio1.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει ένα αξεσουάρ που δεν αποχωρίζεται ποτέ κι υπάρχει λόγος

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» διατηρεί μια από τις ωραιότερες κατοικίες στα βόρεια προάστια και δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύει υλικό στα social media, μέσα από το σπίτι της, στο οποίο περνά και αρκετές ώρες, μετά το τέλος της εκπομπής της στον Alpha.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili