Θεέ μου: Η νέα εμφάνιση του Ben Affleck είναι ό, τι πιο αλλόκοτο θα δεις σήμερα

Γωγώ Φούντα
Θεέ μου: Η νέα εμφάνιση του Ben Affleck είναι ό, τι πιο αλλόκοτο θα δεις σήμερα

Μα τι στο καλό έχει πάθει;

H αλήθεια είναι ότι λίγο μας έχουν ζαλίσει με το θέμα του διαζυγίου τους μιας και δε βλέπουμε να έρχεται σύντομα, παρά το γεγονός ότι η ιστορία αυτή κρατάει από πέρυσι το καλοκαίρι. Όσο μάλιστα περνάει ο καιρός, το πράγμα γίνεται όλο και πιο περίπλοκο μιας και κυκλοφορούν φήμες ότι το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Αναφερόμαστε φυσικά στους Ben Affleck και Jennifer Garner, οι οποίοι για ακόμη μία φορά έκαναν μαζί διακοπές, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τις φήμες περί επανασύνδεσης. Βέβαια, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση, το θέμα δεν είναι η μεταξύ τους σχέση, αλλά η εμφάνιση του Ben.

3800AD4F00000578 0 image a 14 1473227259936

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, εθεάθη στο αεροδρόμιο, ντυμένος κάζουαλ και πιο... πρησμένος και κόκκινος από ποτέ! Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι έχει ξαναρχίσει το ποτό, μιας και πιέζεται έντονα από την κατάσταση με την Garner. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το ότι έχει παρατήσει τον εαυτό του, συνθέτουν ένα σύνολο, όχι και τόσο σέξι, ή τουλάχιστον όχι όσο τον είχαμε συνηθίσει.

Ben μας ήρθε η ώρα να συνέλθεις.