Νέες εξελίξεις στο διαζύγιο της Mariah Carey. Είχε κρυφή "σχέση" με τον χορευτή της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Νέες εξελίξεις στο διαζύγιο της Mariah Carey. Είχε κρυφή "σχέση" με τον χορευτή της

Νέα στοιχεία βγήκαν στο φως για την τραγουδίστρια

Μόλις πριν από δύο ημέρες έγινε γνωστό, πως η Mariah Carey και ο James Packer αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς και έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ξένη showbiz.

Και ενώ όλα έδειχναν, όπως υποστήριξαν και οι ίδιοι πως δεν συνέβη κάτι μεταξύ τους που να τους οδηγήσει στον χωρισμό, οι νέες πληροφορίες που βγήκαν στο φως, θέλουν τη Mariah να έχει βρει παρηγοριά σε άλλη αγκαλιά στις δύσκολες στιγμές που περνούσε.

Φήμες του E!News μεταδίδουν πως η γνωστή τραγουδίστρια ήρθε πιο κοντά με έναν από τους χορευτές της όσο αντιμετώπιζε προβλήματα με τον αρραβωνιαστικό της, James Packer. Η πηγή αναφέρει, πως ο James για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είχε καθόλου μυαλό για τη Mariah και ουσιαστικά ήταν μόνη και "εγκαταλελειμένη".

Μετά τα νέα που κυκλοφόρησαν, πως το ζευγάρι αποφάσισε να ακυρώσει το γάμο του μία πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε, πως σε όλο αυτό έπαιξε ρόλο και η συμπεριφορά του James, ο οποίος παραμελούσε τη Mariah γι' αυτό κι εκείνη ανέπτυξε μία πολύ ιδιαίτερη στενή σχέση με τον χορευτή της Brian Tanaka.

rs 600x600 161027170137 600.Mariah Carey Bryan Tanaka Instagram.9.ms.102716

Ωστόσο, αντιπρόσωπος του Packer αρνείται όλα τα γεγονότα, ανεφέροντας, πως όλα αυτά είναι αναληθή. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι εξελίξεις τρέχουν και θα μάθουμε σύντομα τόσο για τη συμπεριφορά και τις προθέσεις του James Packer, όσο και για το αν συνέβη κάτι με τη Mariah και τον χορευτή της.