Ένα κρυφό ημερολόγιο στο Ναυάγιο οδηγεί στην αποκάλυψη ενός φόνου ενώ ο Πέτρος κινδυνεύει ξανά

Κατερίνα Μπούσιου
Ένα κρυφό ημερολόγιο στο Ναυάγιο οδηγεί στην αποκάλυψη ενός φόνου ενώ ο Πέτρος κινδυνεύει ξανά

Οριστικός χωρισμός για Λίνα και Μάκη στο Ναυάγιο, με τις αποκαλύψεις να μην έχουν τέλος. 

Πριν σταματήσει για λίγες ημέρες η μετάδοση της σειράς το Ναυάγιο, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας και επανέλθει μετά το Πάσχα, θα πάρουμε μία γεύση για τα μελλούμενα. Όπως όλες οι σειρές, έτσι και εδώ, έχει ξεκινήσει η πορεία προς το τέλος. Η αγάπη του κοινού το τελευταίο διάστημα, έχει αντίκρυσμα και στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της σειράς.

Η Ειρήνη αντιμετωπίζει μία διπλή έκπληξη και ο Μάκης μία μεγάλη απογοήτευση

Ποτέ μη λες ποτέ όταν βλέπεις μία σειρά μυθοπλασίας, αλλά μοιάζει σχεδόν βέβαιος ο χωρισμός του Μάκη και της Λίνας, ενός από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της σειράς. Αιτία ο ανιψιός Παντελίδη, ο φιλόδοξος Όθωνας που έχει προσεγγίσει τη νεαρή κοπέλα και επιδιώκει να γίνουν ζευγάρι. Με τις ευλογίες του πατέρα της.

Ποια είναι η επόμενη δολοφονία του Γιάννη Στάνκογλου στο Ναυάγιο; Το video της σκηνής του τέλους

Αναμένουμε να αλλάξει η συνθήκη για να μην απογοητευτούν οι φανς της σειράς. Άλλο όμως είναι το μεγάλο θέμα και η ιστορία που θα μας (και σας) συγκινήσει στη συνέχεια. Είναι η προσπάθεια της Ειρήνης να φτάσει στην αλήθεια και την τιμωρία του Ιπποκράτη. Ειδικά το θέμα της τιμωρίας θα της προκύψει αφού πέσει στα χέρια της ένα συγκλονιστικό στοιχείο. Τυχαία λοιπόν, ανακαλύπτει το κρυφό ημερολόγιο της Κλαίρης, της πρώην και αγνοούμενης συζύγου του Ιπποκράτη.

https://www.instagram.com/p/C5oId-7qYnM/

Λέξη προς λέξη θα ανακαλύψει πως καταδυνάστευε τη ζωή της και πως η ίδια προσπαθούσε να ξεφύγει αλλά δεν μπορούσε λόγω του γιου της. Η βίαιη συμπεριφορά του και όλα όσα θα διαβάσει, θα την κάνουν να πάρει άμεσα την απόφαση, να ζητήσει βοήθεια για να αποκαλυφθεί ο σύζυγός της. Η απόφαση να φύγει στο σπίτι είναι τελεσίδικη, αλλά έχει έναν ενδοιασμό και εκείνη για τον Ορφέα, μήπως ο πατέρας του, του κάνει κακό. Φοβάται όμως μήπως έχει την τύχη της Κλαίρης.

Δεν είναι η μόνη έκπληξη που θα βιώσει η Ειρήνη. Θα βρεθεί μετά από πρόσκληση του Βασίλη στο σπίτι της Στέλλας και εκεί θα δει το μωρό της. Εμείς ξέρουμε ότι είναι δικό της, αλλά εκείνη όμως, το αγνοεί. Να δούμε τι θα συμβεί και με αυτό, ίσως και το πιο ευαίσθητο και τραγικό θέμα της σειράς. Τις δύο γυναίκες τις συνδέει μία περίεργη μοίρα.

Όλα αυτά γίνονται, ενώ ο Πέτρος δέχεται μία απειλή από τον Παντελίδη που έχει μάθει την πραγματική του ταυτότητα. Προς το παρόν θα πρέπει να καλυφθεί πριν βοηθήσει την Ειρήνη στον μεγάλο της σκοπό. Απογοήτευση μεγάλη παίρνει και ο Γιώργος, αφού η Αλίκη ετοιμάζεται να παντρευτεί με τον Παντελίδη. Δεν ξέρει ακόμη ότι αυτό είναι μέρος του σχεδίου της για την καταστροφή του.

Παντελίδης και Ιπποκράτης οδεύουν προς το τέλος τους.