Χιλιάδες κόσμου αποχαιρέτησαν τον Θανάση τους. Ερωτηματικό που και πότε θα γίνει η ταφή του αγαπημένου ηθοποιού

Χιλιάδες κόσμου αποχαιρέτησαν τον Θανάση τους. Ερωτηματικό που και πότε θα γίνει η ταφή του αγαπημένου ηθοποιού

Χιλιάδες κόσμου. Στεφάνια από την πολιτική ηγεσία. Βουβός πόνος και ένα μεγάλο χειροκρότημα παρατεταμένο. Το Queen.gr βρέθηκε στην νεκρώσιμο ακολουθία που έγινε στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Θησείο.

Η οικογένεια του Θανάση Βέγγου πενθεί μαζί με όλη την Ελλάδα. Η προτελευταία πράξη του δράματος εξελίχθηκε χτες. Μόνο τα πολύ κοντινά του πρόσωπα γνωρίζουν που θα γίνει η ταφή του μεγάλου ηθοποιού που έφυγε από την ζωή την Τρίτη το πρωί.

Μεγαλειώδης ήταν η προσέλευση του κόσμου στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στο Θησείο για να πουν το τελευταίο αντίο σε έναν από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου. Μεταξύ αυτών Λάκης Λαζόπουλος, Κάκια Ιγερινού, Άννα Φόνσου, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, ο Κώστας Πρέκας και δεκάδες άλλοι συνάδελφοί του. Η προσέλευση μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη που έκλεισαν όλοι οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία από τη 13.45 έως και τις 16.00 το απόγευμα!

Όπως έγινε γνωστό, λίγο νωρίτερα, η οικογένεια του δημοφιλούς ηθοποιού γνωστοποίησε την πρόθεσή της να μην δημοσιοποιηθεί η ώρα και ο τόπος που θα ταφεί ο πατέρας και σύζυγος Θανάσης, καθώς οι διακριτικοί τόνοι και το χαμηλό προφίλ του ηθοποιού, σε όλη την διάρκεια της πολυετούς καριέρας του, τον συνοδεύουν στην τελευταία του κατοικία. Τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο να ταφεί στον οικογενειακό τάφο που υπάρχει στην Αγία Παρασκευή αύριο το μεσημέρι. Αλλά ακόμη κανείς δεν μπορεί να μιλάει με σιγουριά. Καλέ μας άνθρωπε καλό ταξίδι.