Θρήνος στο Παλάτι: Η είδηση του θανάτου που «βύθισε» τη βασιλική οικογένεια στο πένθος

Ερμιόνη Σαρρή
Θρήνος στο Παλάτι: Η είδηση του θανάτου που «βύθισε» τη βασιλική οικογένεια στο πένθος

Δύσκολες ώρες για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας!

Τις τελευταίες ώρες, η βασιλική οικογένεια έχει «βυθιστεί» στο πένθος εξαιτίας του θανάτου ενός πολύ δικού τους ανθρώπου. Πριν καλά καλά συνειδητοποιήσουν το σοβαρό πρόβλημα της υγείας της, εκείνη δεν τα κατάφερε και δυστυχώς εχθές το απόγευμα βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στο Earls Court. Η συγκεκριμένη γυναίκα ήταν πολύ σημαντική όχι μόνο στη ζωή του πρίγκιπα Καρόλου αλλά και των υιών του, William και Harry.

H Tara Palmer- Tomkinson διαγνώστηκε, πριν από τρεις μήνες, με όγκο στο κεφάλι και δυστυχώς δεν είναι πλέον εν ζωή. H τηλεπερσόνα και πρώην αρθογράφος ήταν πολύ στενή φίλη του πρίγκιπα Καρόλου και είχε σταθεί αρκετά στους δύο του υιούς κατά το θάνατο της μαμάς τους. Εκείνη ήταν τότε η κοπέλα που προσπάθησε να βοήθησε ψυχολογικά τον William και το Harry. Η τηλεπερσόνα εδώ και χρόνια παραβρισκόταν σε όλες τις πολύ σημαντικές εκδηλώσεις της βασιλικής οικογένειας και ήταν αυτό που λέμε ένα πολύ «δικός» τους άνθρωπος.

3A7D5E1600000578 4204292 Tara Palmer Tomkinson was found dead in a flat in London this af a 86 1486570891143

Η αστυνομία δεν έχει εξακριβώσει ακόμη τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Δηλαδή, δεν γνωρίζουμε εκατό τοις εκατό αν ο θάνατος προήλθε από το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε όλους αυτούς τους μήνες ή από κάτι άλλο. Η βασιλική οικογένεια, πάντως, δηλώνει συντετριμμένη από το χαμό της.