Ο Άλκης Τζώρτζογλου κάνει καριέρα στην Αμερική ακολουθώντας τα βήματα των γονιών του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Άλκης Τζώρτζογλου κάνει καριέρα στην Αμερική ακολουθώντας τα βήματα των γονιών του

Ο 27χρονος γιος του Στράτου Τζώρτζογλου και της Μαρίας Γεωργιάδου ήδη έχει λάβει τα πρώτα του βραβεία ως σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Μαρία Γεωργιάδου μπορεί να χώρισαν πριν πολλά χρόνια - συγκεκριμένα το 2004 με τον ηθοποιό να έχει παντρευτεί ξανά το 2019 με την Σοφία Μαριόλα - ωστόσο πάντα τους ενώνει ο γιος που απέκτησαν, ο Αλκηβιάδης ή Άλκης, όπως τον φωνάζουν, ο οποίος φέτος θα κλείσει τα 27.

Η κόρη της Τζένης Μπότση είχε γενέθλια και τα γιόρτασε δίπλα στα αγαπημένα της ζώα, τα άλογα

Το πρώην ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ περήφανο για τον γιο τους, ο οποίος ακολουθώντας τα βήματά τους στον χώρο της 7ης τέχνης, έχει ήδη ξεχωρίσει με τα έργα του.

Οι σπουδές του Άλκη στην Νέα Υόρκη και οι φωτογραφίες με τον μπαμπά του

Ο Άλκης έφυγε στα 17 του χρόνια για τη Νέα Υόρκη και το The City College of New York, για να σπουδάσει κινηματογράφο και παραγωγή βίντεο. Από τότε ζει και εργάζεται εκεί κάνοντας τις δικές του παραγωγές και ταινίες μικρού μήκους, στις οποίες κάποιες φορές συμμετέχουν και οι γονείς του (στο κομμάτι της παραγωγής).

Η τελευταία του ταινία μικρού μήκους με τίτλο «101 Κnocks» που γυρίστηκε το 2019 έλαβε μάλιστα, 4 βραβεία σε διάφορα φεστιβάλ και είχε 17 ακόμα συμμετοχές σε άλλα βραβεία.

https://www.instagram.com/p/B5-uE2BFGjZ/

Ο Στράτος Τζώρτζογλου πολύ συχνά επισκέπτεται τον γιο του στη Νέα Υόρκη, μαζί με τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα, καθώς όπως είχε αναφέρει σε συνέντευξή του τώρα που οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις του το επιτρέπουν προσπαθεί να κερδίσει τον χαμένο χρόνο με τον γιο του. Το ίδιο έκαναν και λίγες μέρες πριν το φετινό Πάσχα.

https://www.instagram.com/p/C6WgTq5qZiY/

«Για τον γιο μου ευτυχώς με φώτισε ο Θεός να πάω μαζί του στην Αμερική. Που λέμε στα πέναλτι κερδίζεις το παιχνίδι, στα πέναλτι ήθελα να καταλάβω ποιος είναι ο γιος μου. Τον έβλεπα αλλά μέσα στην πολλή δουλειά δεν ήμουν όλη μέρα μαζί του. Τώρα ήθελα να ξέρω πότε θα δακρύσει για μία του αποτυχία και να σταθώ έστω και σιωπηλά δίπλα του. Να του στείλω αγάπη και να ξέρει ότι έχει έναν άνθρωπο» είχε πει στην Αννίτα Πάνια το 2020 ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Αργότερα και λίγο πριν μπει στη Φάρμα, το γνωστό ριάλιτι επιβίωσης, ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει πως ο γιος του είχε δεχθεί bullying στην Ελλάδα και γι' αυτό τον αγώνα του στο παιχνίδι θα τον αφιέρωνε σε εκείνον.

Η ζωή είναι μέσα στην καρδιά μας. Θέλω να του το δώσω σαν μάθημα αυτό που κάνω, γιατί αυτό το παιδί έχει υποφέρει πάρα πολύ εδώ στην Ελλάδα όταν ήτανε και όταν πήγε στην Αμερική ήταν ένα παιδί καμπουριαστό, φοβισμένο από όλο αυτό το bullying που έχει φάει. Το αφιερώνω όχι μόνο στον Αλκιβιάδη, αλλά σε όλα αυτά τα παιδιά.

Η Μαρία Γεωργιάδου από την αλλη έχει αναφέρει σε συνέντευξή της πως δεν παύει κανείς να είναι γονιός, ακόμα κι αν το παιδί του μεγαλώσει και βρεθεί στο εξωτερικό.

«Από τη στιγμή που έχεις ένα παιδί δεν σταματάς ποτέ να είσαι γονιός. Ο γιος μου δεν μου ανακοίνωσε ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, μου είπε ότι θέλει να κάνει σκηνοθεσία – σενάριο» είπε αρχικά η ίδια στο Mega Kαλημέρα τον Απρίλιο.

https://www.instagram.com/p/BFJBfw0vly6/

Παράλληλα, όπως είπε η σχέση της με τον Στράτο Τζώρτζογλου παρέμεινε καλή, καθώς δεν ήθελαν το διαζύγιό τους να επηρεάσει τον γιο τους.

«Ο πρώην σύζυγός μου, Στράτος Τζώρτζογλου ήταν θετικός με το να ασχοληθεί ο γιος μας με την σκηνοθεσία. Με τον Στράτο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και θα το ξανά κάναμε. Με τον πρώην σύζυγό μου θέλαμε να έχουμε ένα διαζύγιο που να μην έχει άσχημες επιπτώσεις στο παιδί» πρόσθεσε στη συνέχεια.