Η Kendall Jenner ποζάρει topless στο Instagram και κόβει ανάσες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kendall Jenner ποζάρει topless στο Instagram και κόβει ανάσες

Plus: Δεν θα πιστεύεις ποιο είναι το πιο ακριβό πράγμα που φοράει στη φωτό

Η Kendall Jenner φαίνεται πως ακολουθεί πιστά τα βήματα της μεγάλης της αδερφής, της Kim και γιάυτό σκέφτηκε πως μάλλον ήρθε η ώρα να ποζάρει topless μπροστά στον καθρέφτη της. Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν ή να έχασε το μπλουζάκι της στην προσπάθεια της να ντυθεί (εντάξει αστειευόμαστε) ή ήθελε να κάνει τους fan της να χάσουν το μυαλό τους.

Ποντάρουμε στο δεύτερο και εκεί θα δικαιολογήσουμε και τα 2,735,245 likes που έχει συγκεντρώσει, σε λιγότερο από 24ώρες. Η Kendall δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο sexy πόζες στο Instagram και γι’ αυτό μας φάνηκε και κάπως περίεργο όλο το σκηνικό.

Το 21χρονο μοντέλο στάθηκε μπροστά από τον καθρέφτη του δωματίου του και φορώντας μόνο το τζιν της και ένα ζευγάρι ψηλές μπότες τράβηξε τη φωτογραφία, την οποία και κοινοποίησε στο προσωπικό της account στο Instagram. Καταλαβαίνεις πως ένα δέος το νιώσαμε, αφού όπως όλα δείχνουν όλες οι αδερφές της οικογένειας Kardashian έχουν ποζάρει topless έστω και μία φορά.

Φαίνεται πως η Kim ασκεί μεγάλη επιρροή στις μικρότερες αδερφές της. Για την ιστορία πάντως, να σε ενημερώσουμε πως οι μπότες ήταν μία συνεργασία των οίκων Vetements X Manolo Blahnik και κόστισαν γύρω 5.000 δολάρια.