Η ακραία δίαιτα της Pippa Middleton και τα κιλά, λίγο πριν το γάμο

Ερμιόνη Σαρρή
Η ακραία δίαιτα της Pippa Middleton και τα κιλά, λίγο πριν το γάμο

Και το όνομα αυτής... sirtfood diet!

Η Pippa Middleton ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα σε ένα μήνα περίπου. Η αδερφή της Kate Middleton γνωρίζει ήδη πως όλα τα φώτα της δημοσιότητας θα πέσουν πάνω της εκείνη την ημέρα και για αυτό έχει αγχωθεί αρκετά. Μέσα, λοιπόν, στο πρόγραμμα των τελευταίων εβδομάδων είναι και η δίαιτα αν και κατά τη γνώμη μας η Pippa δεν έχει καμία ανάγκη.

Η sirtfood δίαιτα περιέχει 20 τροφές μόνο και είναι πλούσια σε πρωτεΐνες sirtuin. Η συγκεκριμένη δίαιτα χωρίζεται σε δύο φάσεις.

Τις πρώτες τρεις ημέρες της πρώτης φάσης, η Pippa καταναλώνει 1000 θερμίδες μόνο πίνοντας πράσινους χυμούς και smoothies και ένα γεύμα πλούσιο σε sirtfood. Τις υπόλοιπες τέσσερις ημέρες της εβδομάδας, καταναλώνει 1500 θερμίδες καταναλώνοντας 2 ποτήρια πράσινου χυμού και δύο γεύματα πλούσια σε sirtfood.

Κατά τη δεύτερη φάση της συγκεκριμένης δίαιτας, η οποία κρατά 14 ημέρες, η Pippa Middleton θα καταναλώνει 3 γεύματα ημερησίως πλούσια σε sirtfood και θα πίνει 1 ποτήρι πράσινο χυμό.

H διαιτολόγος Brigitte Zeitlin, θεωρεί πως η συγκεκριμένη δίαιτα θέλει προσοχή καθώς χάνεις πολύ γρήγορα κιλά και αν τυχόν μετά το τέλος της δε συνεχίσεις να είσαι προσεκτική, θα τα πάρεις πάλι και πολύ πιο γρήγορα!

https://www.instagram.com/p/