Η Κορίνα από το Πάτερ Ημών έκλεισε τα 39 και όλοι συμφώνησαν πως «κάποιο λάθος έχει γίνει»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κορίνα από το Πάτερ Ημών έκλεισε τα 39 και όλοι συμφώνησαν πως «κάποιο λάθος έχει γίνει»

Η Κορίνα Δαμουλιανού είχε γενέθλια και με την viral ατάκα της Θεοπούλας του Παρά Πέντε δήλωσε πως 39 κεράκια «αρνείται» να σβήσει.

Την Κορίνα Δαμουλιάνου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά Πάτερ Ημών που προβαλλόταν στον ΑΝΤ1 από το 1994 έως το 1996 με πρωταγωνιστές τον Κώστα Καρρά, τον Αλέξανδρο Ρήγα (που μαζί με τον Πέτρο Θεοδώρου υπέγραφαν το σενάριο) αλλά και την Ελένη Μενεγάκη και την Τζέσυ Παπουτσή.

Η Κορίνα του «Πάτερ Ημών» ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος και η εμφάνισή της θα σε εντυπωσιάσει

Η Μαριάννα Ρουσάκη υποδυόταν τη μεγάλη κόρη του Κώστα Καρρά, ενώ η Κορίνα Δαμουλιάνου την μικρή, κερδίζοντας με τα νάζια της τόσο τους άλλους ήρωες της σειράς, όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Πέρασαν 30 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο του Πάτερ Ημών και η Κορίνα Δαμουλιάνου μπορεί να άλλαξε καριέρα, αφού πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική αλλά με την πολιτική (σ.σ είναι δημοτική σύμβουλος στην Καλλιθέα), δεν έχει αλλάξει ωστόσο σχεδόν καθόλου εμφανισιακά, αφού έχει διατηρήσει τα «baby» χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι fans της σοκαρίστηκαν κατά κάποιον τρόπο, βλέποντας το νέο βίντεο στο TikTok της που έλεγε πως έκλεισε τα 39.

Το βίντεο της Κορίνας Δαμουλιάνου για τα 39α γενέθλιά της και τα σχόλια των fans της

Η Κορίνα Δαμουλιάνου χρησιμοποιεί πολύ συχνά τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για να επικοινωνεί με τους fans της και φυσικά τους συνδημότες της για θέματα που χρειάζονται.

Κάπως έτσι λοιπόν, με την viral ατάκα της Θεοπούλας του Παρά Πέντε που λέει πως «είναι πολλά τα κεράκια» στην τούρτα, η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους followers της πως στις 3 Μαΐου είχε τα γενέθλιά της και έκλεισε τα 39.

«Να σβήσω τούρτα με 39 κεράκια ούτε καν. Χρόνια μου πολλά!!!» έγραψε η ίδια με χιούμορ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι δε followers της βέβαια δεν πίστευαν στα μάτια τους, γι' αυτό και σχόλια του τύπου «Κάποιο λάθος έχεις κάνει» και «Δεν παίζει να είσαι 39» γέμισαν την ανάρτησή της.

Η Κορίνα Δαμουλιάνου μιλώντας στο «Έλα Χαμογέλα» το 2019 είχε αναφερθεί τόσο στον Κώστα Καρρά και τη σχέση που είχαν, όσο και στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο Κώστας Καρράς είναι λες και με έχει ευλογήσει και με έφερε εδώ και μακάρι από εκεί ψηλά που με βλέπει να νιώθει περήφανος. Είχαμε πολύ μεγάλο δέσιμο μεταξύ μας, με αγαπούσε πραγματικά και τώρα στον προεκλογικό μου αγώνα συναντώ ανθρώπους που ήταν τότε στο γραφείο και μου λένε "πόσο σε αγαπούσε", δηλαδή είναι απίστευτο, ήταν πολύ αληθινό. Αυτό που μου έλεγε τότε είναι να είμαι η Κορίνα. Ήταν τέτοιος άνθρωπος και αυτό ήθελε, να είμαι η Κορίνα.

roysakh.jpeg

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή της. Αν την δω στο δρόμο φυσικά και θα της μιλήσω γιατί είναι τιμή μου και ό,τι έχω κάνει και όποιους ανθρώπους έχω γνωρίσει και γιατί να μην μιλήσουμε. Τελευταία φορά που βρεθήκαμε ήταν τότε που "έφυγε" ο Κώστας Καρράς. Δυσκολεύτηκε να με γνωρίσει, αλλά μετά με γνώρισε» είπε η 39χρονη για την Ελένη Μενεγάκη.