Πόσο γλύκας; Λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου του και ο star μας τον δείχνει για πρώτη φορά

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πόσο γλύκας; Λίγους μήνες μετά την γέννηση του γιου του και ο star μας τον δείχνει για πρώτη φορά

Μα πόσο γλυκούλης είναι;

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ηθοποιός και η σύζυγος του, Mara Lane, οι οποίοι νωρίτερα μέσα στον χρόνο καλωσόρισαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι. Τον Οκτώβριο ο star ανακοίνωσε δημόσια πως θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά και από τότε που ήρθε στον κόσμο ο μονάκριβος γιος του διανύει ίσως την πιο όμορφη και ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του.

Ο Jonathan Rhys Meyers και η Mara είναι αυτή την στιγμή οι πιο χαρούμενοι άνθρωποι και αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στον νεογέννητο γιο τους, τον Wolf, ο οποίος ήρθε και συμπλήρωσε το παζλ στην οικογενειακή τους ευτυχία. Το ζευγάρι μας έδειξε πρώτη φορά τον γιο του ως μωράκι του Αγίου Βαλεντίνου, όταν ο όμορφος ηθοποιός κοινοποίησε στο προσωπικό του account στο Instagram μία φωτογραφία του, ευχόμενος χρόνια πολλά στην σύζυγο του.

Χθες το ζευγάρι έβγαλε μετά από δυόμιση μήνες την πρώτη του οικογενειακή φωτογραφία και ήταν με διαφορά ό,τι πιο όμορφο και χαριτωμένο είδαμε σήμερα. Ο μικρούλης Wolf ήταν στο μάρσιπο στην αγκαλιά της μαμάς του, ενώ εκείνοι πόζαραν με φόντο τη θάλασσα. Στη λεζάντα της φωτογραφίας μάλιστα, η σταρ γράφει πως ο Jonathan είναι ένας εκπληκτικός πατέρας!