Survivor: Ο νέος τραυματισμός της Ασημίνας «κούρασε» το κοινό που λέει πως είναι ένα κόλπο παραμονής

Γεωργία Βλαχοπούλου
Survivor: Ο νέος τραυματισμός της Ασημίνας «κούρασε» το κοινό που λέει πως είναι ένα κόλπο παραμονής

Την ώρα που η Ασημίνα μένει ξανά εκτός στίβου μάχης, λόγω του νέου τραυματισμού της, η Κατερίνα Δαλάκα αποδεικνύει ότι είναι η καλύτερη παίκτρια του Survivor.

Δώδεκα παίκτες έχουν μείνει πια στο Survivor και όσο οδεύουμε προς την τελική ευθεία, όλοι θέλουν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους παραμονής τους και να φτάσουν στον τελικό. Μία από αυτούς είναι και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την ομάδα των Διασήμων, η οποία αντί να αποχωρήσει οικειοθελώς όταν είδε πως ο τραυματισμός στο χέρι της (κάταγμα) θα χρειαζόταν πολύ χρόνο για να επουλωθεί, παρέμεινε στο παιχνίδι ρισκάροντας την υγεία της και την σωστή ανάρρωσή της.

Survivor: Η Ασημίνα υποψήφια προς αποχώρηση και η Δαλάκα έριξε με τρόπο τα «καρφιά» της στη φίλη της

Έχοντας βέβαια, τραυματιστεί η Ασημίνα δεν γινόταν να υπερασπιστεί και τον εαυτό της σε κάποια μονομαχία, οπότε κατάφερε χωρίς να παίζει σε κανένα αγώνα, να φτάσει στους 12 «καλύτερους» του φετινού Survivor. Από την εβδομάδα που διανύουμε, ωστόσο οι γιατροί της έδωσαν το «οκ» για να παίξει κανονικά, όπως και έκανε.

Μέχρι που τραυματίστηκε στο πονεμένο χέρι της ξανά.

Ο νέος τραυματισμός της Ασημίνας δίχασε το κοινό

Όπως είχαμε δει και από το τρέιλερ, η Ασημίνα κατά τη διάρκεια του τέταρτου αγώνα ασυλίας τραυματίστηκε και πάλι στο ίδιο χέρι που είχε χτυπήσει με αποτέλεσμα να φοράει ξανά την ειδική στήριξη για το χέρι της και να μένει, φυσικά, εκτός αγωνιστικού χώρου στα δεύτερα ματσαρίσματα.

Η ίδια ήθελε να μπει να παίξει παρά το γεγονός πως το ένα χέρι της ήταν δεμένο, ωστόσο εννοείται πως οι γιατροί της είπαν πως κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

Πολλοί ήταν λοιπόν, αυτοί που βλέποντάς την να χτυπάει για 2η φορά στο ίδιο σημείο, σχολίασαν πως ήταν πολύ μεγάλο ρίσκο αυτό που πήρε παραμένοντας όλο αυτόν τον καιρό στο παιχνίδι έχοντας έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό.

Από την άλλη, κάποιοι πιο υποψιασμένοι σκέφτηκαν πως ίσως αυτός ο τραυματισμός να μην ήταν και τόσο σοβαρός όσο τον έκανε να φανεί η Ασημίνα.

Η παίκτρια των κόκκινων είναι υποψήφια προς αποχώρηση αυτή τη βδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι μετά και τους νέους κανονισμούς, δεν θα είχε να αντιμετωπίσει μόνο κάποια γυναίκα αλλά και κάποιον άντρα, αφού όλοι οι αγώνες είναι μεικτοί πια. Ήδη ήταν προτεινόμενοι ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος, όταν βγήκε εκείνη υποψήφια και τελικά από το συμβούλιο προέκυψε και η Αναστασία Τσέρου υποψήφια, που είναι μια από τις δυνατές γυναίκες στο παιχνίδι.

Γιατί λοιπόν, να μην ξεκουραστεί μία μέρα πριν τη μονομαχία, υποδυόμενη πως τραυματίστηκε πολύ πιο σοβαρά απ' ότι έγινε στην αλήθεια; Ή ακόμα καλύτερα γιατί να μην πάρει καν μέρος στη μονομαχία, αφού θα έχει χτυπημένο ξανά το χέρι της;

Η ίδια πάντως, οριακά επιβεβαίωσε αυτές τις θεωρίες για τον τραυματισμό της, όταν μετά τον αγώνα ασυλίας είπε πως ίσως η αντίδρασή της όταν χτύπησε ήταν λίγο υπερβολική συγκριτικά με τον τραυματισμό που είχε, γιατί πιο πολύ «φοβήθηκε» για το χέρι της παρά πόνεσε.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός θα χρειαστεί να κάνει παραπάνω εξετάσεις για να σιγουρευτούν πως δεν είναι κάτι πιο σοβαρό, ωστόσο σε ένα παιχνίδι σαν το φετινό Survivor που οι τραυματίες ευνοούνται περισσότερο και οι παίκτες μπορούν να μένουν εκτός στίβου μάχης έχοντας ως ποινή το πέναλτι που παίρνει η αντίπαλη ομάδα, όλα είναι πιθανά και τίποτα δεν είναι έτσι όπως φαίνεται.