Η δήλωση της Angelina Jolie για την μητέρα της θα σε συγκινήσει σίγουρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η δήλωση της Angelina Jolie για την μητέρα της θα σε συγκινήσει σίγουρα

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ανοίγεται τόσο πολύ

Η Angelina Jolie οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το τελευταίο διάστημα δεν περνάει και την καλύτερη φάση της ζωής της. Βλέπεις παρά τα όσα λέγονται το διαζύγιο της με τον Brad Pitt και η διαμάχη για την κηδεμονία των παιδιών προφανώς και την έχει καταβάλει και αυτό είναι εμφανές και στην εξωτερική της εμφάνιση.

Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα την είδαμε στη DisneyLand παρέα με τα παιδιά της γαι τα γενέθλια της Shiloh και από τον Σεπτέμβρη που χώρισε ήταν ίσως η πρώτη φορά που την είδαμε χαρούμενη και χαμογελαστή να απολαμβάνει τόσο μία έξοδο με τα παιδιά της. Πρόσφατα παραχώρησε μία συνέντευξη στο Γαλλικό περιοδικό Elle και πραγματικά ήταν απίστευτα συγκινητικά όσα είπε.

Σε αυτή τη συνέντευξη η 41χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε πολύ στη μητέρα της, Marcheline Bertrand, η οποία πέθανε μόλις στα 56 της παλεύοντας με την επάρατη νόσο. Συγκεκριμένα η Angie ανέφερε πως θα ήθελε πάρα πολύ τη συμβουλή της μαμάς της σε όλες τις περιστάσεις της ζωής της. Βέβαια η πιο συγκινητική της δήλωση ήταν αυτή που συσχετιζόταν με το διαζύγιο της.

«Θα έδινα τα πάντα για εκείνη για να ήταν μαζί μου αυτή τη δύσκολη στιγμή, που τη χρειάζομαι όσο ποτέ. Της μιλάω πολύ συχνά στο μυαλό μου και προσπαθώ να σκεφτώ τι μπορεί να έλεγε ή πως ακριβώς θα με καθοδηγούσε», ανέφερε η Angelina σε μία συνέντευξη που πραγματικά ήταν βγαλμένη από την ψυχή της. Δεν μπορούμε να ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις χωρίς μητέρα, όμως μπορούμε να φανταστούμε πόσο δυνατός γίνεται ένας άνθρωπος μέσα από την απώλεια, και η Angie είναι πολύ δυνατή.