Έφτασε η ώρα της αλήθειας και της αποκάλυψης για την Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά

Κατερίνα Μπούσιου
Έφτασε η ώρα της αλήθειας και της αποκάλυψης για την Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά

Οι θερμές ευχές των φανς του Έρωτα Φυγά για τα γενέθλια του Σταύρου Ζαλμά, του αγαπημένου τους «Πρύτανη». 

Είναι η στιγμή να δοθούν απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν το κοινό που παρακολουθεί τον Έρωτα Φυγά και να δει επιτέλους τι θα συμβεί με το μέλλον του αγαπημένων τους ζευγαριών, του Στέφανου και της Μαργέτας και του Ιάσονα με την Αλεξάνδρα. Πριν ο Σταύρος Ζαλμάς αντιμετωπίσει έναν ακόμη μεγάλο κίνδυνο κατά της ζωής του, το κοινό του έστειλε τις ευχές για τα γενέθλιά του.

Οι ευχές στον «Πρύτανη» ενώ η Μαργέτα αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό

Το τηλεοπτικό comeback του Σταύρου Ζαλμά με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στον Έρωτα Φυγά, είχε επιτυχία και αυτό φαίνεται και στα σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς για τον ρόλο του ως Στέφανος. Είναι η ήρεμη δύναμη και εσχάτως εκείνος που όλοι θέλουν να βλάψουν. Ο ηθοποιός χθες έκλεισε τα 66α του χρόνια και αυτή η αγάπη του κοινού μετατράπηκε σε πολύ ιδιαίτερες ευχές στα social media για τον «Πρύτανη» όπως τον αποκαλούν στo Twitter/X.

Το τέλος του Φάνη στον Έρωτα Φυγά θα γίνει με μία μεγάλη αποκάλυψη για την πραγματική του ταυτότητα

Ως Στέφανος, θα κάνει κάτι παράτολμο και θα αναμετρηθεί με τον εχθρό του, αλλά ενώ φαίνεται πως θα ηττηθεί, καταφέρνει να ξεφύγει από τον κίνδυνο. Και να στρέψει τον Σοφιανόπουλο κατά του Κοντογιάννη. Πηγή όλων των κακών ο Αλέκος Συσσοβίτης στη σειρά.

Από σήμερα και έπειτα στα επεισόδια θα επιγκεντρωθούμε και στον ρόλο της Πέμης Ζούνη. Γιατί επιτέλους η Μαργέτα, θα αποκαλύψει το μυστικό που δεν λέει στον Στέφανο. Εκμηστηρεύεται στην Άννα πως ο Κοντογιάννης είναι εκείνος που την έσπρωξε από τον γκρεμό και επιχείρησε να τη δολοφονήσει. Της ζητά όμως να μη το μεταφέρει σε εκείνον γιατί οι συνέπειες θα είναι τραγικές για όλους. Όμως δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο, εκείνος να το έχει υποπτευθεί.

https://www.instagram.com/p/Cx2UYKKIqs-/

Μέχρι να τελειώσουν με τους εχθρούς τους, η Αλεξάνδρα θα αντιμετωπίσει επίσης έναν νέο κίνδυνο καθώς παθαίνει μία κρίση πανικού, ενώ είναι το αυτοκίνητό της εν κινήσει. Σταδιακά θα συνέλθει επιστρέφοντας στο Κιάρι. Εκεί βέβαια την περιμένει μία άλλους είδους έκπληξη, καθώς θα δει τον Ιάσονα με την Άρτεμις και θα καταλάβει πως τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον. Ξέρουμε όμως όλοι πως αυτή η σχέση δεν θα μακροημερεύσει.

Ντάνη Γιαννακοπούλου: Η νέα photo με φουσκωμένη κοιλιά και η ειλικρινής παραδοχή για την εγκυμοσύνη