Ευαγγελία Αραβανή: «Οι άντρες προτιμούν να έχουν μία μαριονέτα και να τη χειρίζονται όπως θέλουν»

Ευαγγελία Αραβανή: «Οι άντρες προτιμούν να έχουν μία μαριονέτα και να τη χειρίζονται όπως θέλουν»

Η Ευαγγελία Αραβανή τα λέει έξω από τα δόντια

Μάλλον δυσάρεστες ήταν οι περισσότερες εμπειρίες της Ευαγγελίας Αραβανή με τον αντρικό πληθυσμό καθώς δεν λέει και τα καλύτερα για τις σχέσεις που βίωσε. Η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο, μιλώντας σε συνέντευξή της στο Celebrity για τον έρωτα και τους άντρες, δεν έκρυψε τα πραγματικά συναισθήματά της. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης και σε αυτό που θα ήθελε να αλλάξει πάνω της αν μπορούσε. Η απάντησή της θα σας κάνει να εκπλαγείτε...

Ήσουν πάντα σε όλες τις σχέσεις σου παθιασμένη και κεραυνοβολημένη;Όχι πάντα, αλλά σε όλες, είτε εξαρχής είτε στην πορεία, ερωτεύτηκα και αγάπησα με πάθος.

Σου έχει κοστίσει στις σχέσεις σου το γεγονός ότι, εκτός από εντυπωσιακή, είσαι και έξυπνη γυναίκα; Είναι κι αυτό ένα δύσκολο κομμάτι των σχέσεών μου. Ναι, έχουν υπάρξει περιπτώσεις όπου φάνηκε πως εν τέλει κάποιοι δεν θέλουν να συνάψουν σχέση με μια έξυπνη γυναίκα ή δεν τους αρέσει να είναι η γυναίκα δυναμική, γιατί προτιμούν να έχουν μια μαριονέτα και να τη χειρίζονται όπως εκείνοι θέλουν.

Υπάρχει κάτι που θα άλλαζες στην εμφάνισή σου αν μπορούσες; Αν και πολλοί θα απορήσουν και θα ειρωνευτούν, έχω να πω πως ναι, θα άλλαζα κάτι αν μπορούσα: τη μύτη μου. Στο προφίλ είναι μια χαρά, αλλά στο ανφάς δεν μου αρέσει. Είναι μια τόση δα μικρή λεπτομέρεια, που σε όποιον την αναφέρω γελάει, αλλά και που δεν θα κάνω ποτέ τίποτα για να τη διορθώσω, γιατί απλά τρέμω τα χειρουργεία!