So chic! Η Angelina Jolie μόλις έκανε την πιο κομψή της εμφάνιση μετά από καιρό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
So chic! Η Angelina Jolie μόλις έκανε την πιο κομψή της εμφάνιση μετά από καιρό

Που σίγουρα μπορούμε να αντιγράψουμε κι εμείς

Το τελευταίο διάστημα η Angelina Jolie κάνει ολοένα και πιο συχνές εμφανίσεις και αυτό για την προώθηση της νέας της ταινίας, First They Killed My Father. Μπορεί μετά το διαζύγιο της να απομονώθηκε για λίγο, πλέον όμως έχει επιστρέψει για τα καλά και μας χαρίζει στιγμές απίστευτου κάλους και ομορφιάς.

Κάτι που ήταν δεδομένο, μιας και όσο και να μεγαλώσει, θα παραμένει μία από τις πιο όμορφες και sexy ηθοποιούς του Hollywood και φυσικά το όνειρο κάθε άνδρα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο Los Angeles την Πέμπτη, όπου παρευρέθηκε στο Girls Academic Leadership Academy School για μία ακόμη προβολή της ταινίας της.

Η 42χρονη ηθοποιός, η οποία σκηνοθέτησε και την ταινία ήταν η επιτομή του στυλ, φορώντας μαύρη μακριά pencil φούστα και λευκό πουκάμισο, τα οποία και είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες. Απλή και λιτή όσο δεν πάει μας έκανε να χαζέψουμε κοιτώντας τις φωτογραφίες της. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει έναν αρκετά αδύνατο σωματότυπο –και ανησυχητικό πολλές φορές- ωστόσο δεν παύει να είναι απίστευτα όμορφη και στυλάτη.

45B7C7C700000578 0 image a 45 1509062572767
45B7CABD00000578 5022577 Behind the camera Angelina is the director of the recently relea m 69 1509066081003

Το look της αυτό πάντως είναι από τις κλασικές και πολύ safe επιλογές που μπορείς να κάνεις και σίγουρα μπορείς να το αντιγράψεις κι εσύ στην επόμενη επίσημη έξοδο σου.

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery.