Οι προετοιμασίες της Meghan Markle για τον γάμο και τα κιλά που «πρέπει» να χάσει

Οι προετοιμασίες της Meghan Markle για τον γάμο και τα κιλά που «πρέπει» να χάσει

Πώς προσπαθεί να αδυνατίσει;

Η Meghan Markle μέσα στο επόμενο έτος θα γίνει και επίσημα η σύζυγος του πρίγκιπα Harry. Μπορεί το συγκεκριμένο αγόρι να ανησύχησε αρκετά τα μέλη της βασιλικής οικογένειας με την προσωπική του ζωή και τα τερτίπια του αλλά πλέον έχει βρει την γυναίκα που έψαχνε. Το όνομα αυτής πλέον… γνωστό.

Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν, η προετοιμασία ενός τέτοιου γάμου δεν μπορεί να διαρκέσει τέσσερις με πέντε μήνες. Η νύφη και όλοι όσοι θα ασχοληθούν με τις προετοιμασίες έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους και η Meghan δείχνει να το έχει καταλάβει. Η ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη σκληρή γυμναστική ώστε να κάνει ακόμη πιο καλλίγραμμο το κορμί της και να χάσει μερικά κιλά. Βασικά δεν έχει καμία απολύτως ανάγκη αλλά τελοσπάντων.

Οι μέρες της είναι γεμάτες από τρέξιμο, γιόγκα, πιλάτες και ασκήσεις γυμναστικής στο σπίτι με DVD. Ειδικά οι ασκήσεις της γιόγκα είναι κάτι που δεν αλλάζει με τίποτα καθώς την βοηθούν να τονώσει τους μυς της, να χαλαρώσει και να έχει πιο ποιοτικό ύπνο. Όσον αφορά την διατροφή της, επιλέγει αρκετά ψάρια και λαχανικά μέσα στην εβδομάδα και να είναι πιο «ανοιχτή» στα γεύματά της για το Σαββατοκύριακο.

Hello 1507 UK Exp Cover low res a