Στη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024 το κοινό εντόπισε τρία ψεγάδια

Τζένη Ντεμιράι
Στη δεύτερη πρόβα της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2024 το κοινό εντόπισε τρία ψεγάδια

Όπως ακριβώς συμβαίνει από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το «Zari», το κοινό διχάστηκε και στη δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής για τη Eurovision 2024.

Ολοκληρώθηκε η δεύτερη πρόβα της ελληνικής συμμετοχής στη σκηνή της Malmö Arena λίγο μετά τις 11 το πρωί της Μ. Πέμπτης 2 Μαΐου, μία ακριβώς εβδομάδα πριν από την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι και της ομάδας της στην Eurovision 2024 και τον δεύτερο ημιτελικό του διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 του μήνα.

eurovision-satti

Η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη της πρόβα στη Eurovision ενθουσίασε με τη χορογραφία, αλλά όχι με το look

Eurovision 2024: Η μικρή αλλαγή στα μαλλιά της Μαρίνας Σάττι

Με μικρές αλλαγές και ανεβασμένη διάθεση, η τραγουδοποιός, μαζί με τους χορευτές της, Huseyin Cetintas, Yasin Ametoglou, Βασίλης Καραγιάννης και Ειρήνη Δαμιανίδου καθώς και την Ερασμία Μαρκίδη, που θα βρίσκεται στα φωνητικά, ανέβηκαν στη σκηνή για τις τελευταίες τεχνικές διορθώσεις πριν από τη μεγάλη νύχτα της εμφάνισής τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Majnoon έχει δημιουργήσει για την ελληνική συμμετοχή μια χορογραφία στην οποία μπλέκονται street style στοιχεία με κινήσεις από ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς, καταφέρνοντας να προσεγγίσει σε εξαιρετικό βαθμό την «ταυτότητα» που έχει το «Zari».

eurovision-satti

Σε γενικές γραμμές, η πρόβα δεν συνοδεύτηκε από απρόοπτα, ενώ η μικρή αλλαγή στο χτένισμά της Σάττι ήταν μία διαφορά που εντοπίσαμε συγκριτικά με την πρώτη πρόβα. Στις 29 Απριλίου, τα μαλλιά της Μαρίνας ήταν λιτά και ελαφρώς κυματιστά, ενώ στην δεύτερη έχουν προστεθεί δύο μικρά πλεξουδάκια, τα οποία αποτελούν μία από τις πιο hot hairstyle τάσεις της περιόδου.

Το βίντεο από την πρόβα που κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου

Η δεύτερη πρόβα των συμμετεχόντων συνοδεύεται και από ένα μικρό βιντεάκι, το οποίο δημοσιοποιείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision. Το βίντεο της ελληνικής συμμετοχής κάνει τον γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης από την πρώτη κιόλας ώρα κυκλοφορίας του.

Σε αυτό, ακούγεται ένα απόσπασμα του performance. Το απόσπασμα που κυκλοφόρησε για την ελληνική συμμετοχή ξεκινά με ένα μονοπλάνο γεμάτο χρώματα, ένταση και καλό φωτισμό. Η Μαρίνα στέκεται στο κέντρο, χορεύει και τραγουδά, όσο οι χορευτές της την περιτριγυρίζουν κάνοντας κινήσεις της χορογραφίας του Majnoon.

Η θετική ενέργεια έχει κατακλείσει την ελληνική συμμετοχή γεγονός που έγινε αντιληπτό και από ένα ακόμα βίντεο από τα backstage που δημοσιεύτηκε, λίγο πριν η ομάδα της Σάττι ανέβει στη σκηνή του διαγωνισμού. Σε αυτό, οι συνεργάτες της ερμηνεύτριας τρέχουν προς το μέρος της και σχηματίζουν έναν κύκλο αγκαλιασμένοι.

Το Twitter/X εντόπισε τα ψεγάδια της πρόβας για το «Zari»

Αμέσως μετά τη δεύτερη πρόβα, όπως είναι λογικό eurofans και μη άρχισαν να σχολιάζουν στο Twitter/ X τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και το βίντεο από την εμφάνιση της Σάττι.

Όπως ακριβώς συμβαίνει από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το «Zari», το κοινό διχάστηκε. Κάποιοι φάνηκε να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί ενώ άλλοι έψαξαν να βρουν αδυναμίες και ψεγάδια της εμφάνισης.

Ποια ήταν όμως αυτά;

Ψεγάδι No1: Αδύναμη σκηνική παρουσία στον πιο viral στίχο του κομματιού

Ένα από τα αγαπημένα σημεία των fans του κομματιού είναι ο στίχος «μόνη κι αν μένω πάντα σε περιμένω», ο οποίος είχε γίνει και viral στο TikTok. Με αυτόν τον στίχο ξεκινά το βίντεο από την πρόβα της Μαρίνας, ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάστηκε το συγκεκριμένο σημείο θεωρήθηκε «σκηνική αδυναμία». «Το σημείο “μόνη κι αν μένω…” είναι το αγαπημένο όλων μας νομίζω, αυτό που έκανε χαμό και στα social… Είναι δυνατόν να είναι τόσο αδύναμο σκηνικά;», αναρωτήθηκε κάποιος από τους χρήστες του Twitter/X.

Ψεγάδι No2: Ο κακός ήχος

Κάποιοι επικεντρώθηκαν στα προβλήματα ήχου που παρατηρήθηκαν. Συγκεκριμένα, αρκετοί ήταν εκείνοι που έκριναν αρνητικά τον ήχο της πρόβας, ρίχνοντας «ευθύνες» και στην Μαρίνα, στην πορεία, όμως, βλέποντας τα rehearsals και άλλων διαγωνιζόμενων συμπέραναν ότι το πρόβλημα είναι τεχνικό και «κάτι πάει λάθος». Τα σχόλια αναφορικά με την ηχοληψία της διοργάνωσης εκτοξεύτηκαν μετά την εμφάνιση του Ελβετού Nemo, η παρουσία του οποίου επιβεβαίωσε ότι ο ήχος είχε κάποια προβλήματα.

Ψευγάδι Νο3: Το πλάνο που η Μαρίνα «ψάχνει» το μαντήλι

Μία ακόμα αστοχία της δεύτερης πρόβας της Μαρίνας Σάττι φαίνεται να είναι το πλάνο τη στιγμή που η Μαρίνα ψάχνει το μαντήλι στη μπότα της. Αυτό το σημείο φαίνεται άβολο για κάποιους χρήστες του Twitter/X, οι οποίοι θεωρούν ότι πρέπει να υπάρξει κάποια αλλαγή ώστε να μην φαίνεται αμήχανη η συγκεκριμένη στιγμή.

Το βίντεο από τη πρόβα ανέβασε και η Μαρίνα Σάττι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/reel/C6duBuAI8HD/

Η Σερτάμπ Ερενέρ θα επιστρέψει στη Eurovision 21 χρόνια μετά με «Everyway That I Can» ρυθμούς

Πηγή κεντρικής εικόνας: ERT