Καμία επανασύνδεση για το διάσημο ζευγάρι! Οι δύο stars παραμένουν καλοί φίλοι

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Καμία επανασύνδεση για το διάσημο ζευγάρι! Οι δύο stars παραμένουν καλοί φίλοι

Για την ώρα...

Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που το διάσημο ζευγάρι χώρισε οριστικά και παρά το γεγονός ότι ο τραγουδιστής αποφάσισε να προχωρήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα παρακάτω, αυτό δεν είχε την εξέλιξη που περίμενε και πλέον είναι ελεύθερος και ωραίος. Και το εννοούμε!

Γιατί μπορεί η Selena Gomez να είναι και πάλι μαζί με τον Justin Bieber -τα καυτά φιλιά τους τα είπαν όλα άλλωστε- ο Weeknd όμως είναι ακόμη ελεύθερος παρ’ ότι τον είδαν να βγαίνει από το διαμέρισμα της Bella Hadid στη Νέα Υόρκη. Μπορεί ο φακός να τον τσάκωσε πριν από περίπου μια εβδομάδα να φεύγει από το σπίτι της 21χρονης καλλονής, ωστόσο έγκυρες πηγές του περιοδικού People αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση μεταξύ τους.

466217E100000578 5086197 image a 58 1510861732610

«Μιλάει πολύ με την Bella και έχουν βγει και μαζί, αλλά δεν είναι και πάλι ζευγάρι. Βέβαια υπάρχουν ακόμη συναισθήματα. Ο Abel δεν έπαψε ποτέ να αγαπά την Bella», αναφέρει άτομο από το κοντινό τους περιβάλλον. Ο Weeknd και το supermodel της Victoria’s Secret φαίνεται πως έχουν ακόμη μία καλή χημεία και προσπαθούν να το σώσουν έστω και φιλικά.

Για την ώρα τουλάχιστον, γιατί στην πορεία δεν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Hollywood είναι αυτό και τα πράγματα αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη. Οψόμεθα!