Η πρώτη έξοδος της Meghan Markle με την βασιλική οικογένεια είναι πια γεγονός

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η πρώτη έξοδος της Meghan Markle με την βασιλική οικογένεια είναι πια γεγονός

Ο Harry έσπασε ένα ακόμη πρωτόκολλο για χάρη της

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που θα σηματοδοτήσουν τη νέα χρονιά που έρχεται σε λίγες ημέρες και καθόλου περιέργεια δεν μας προκαλεί. Ο αρραβώνας τους είναι άλλωστε κάτι που το περιμέναμε καιρό τώρα ( και ας πιστεύαμε πως θα συμβεί μετά την Πρωτοχρονιά) και ναι ευτυχώς ήταν έτσι όπως το φανταζόμασταν.

Ο Harry έχει αψηφήσει για τα καλά τους νόμους του παλατιού από τότε που τα «έφτιαξε» με την Meghan Markle και μόλις εχθές ένα ακόμη βασιλικό πρωτόκολλο καταπατήθηκε. Ο πρίγκιπας είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για τον έρωτα της ζωής του και αυτό ακριβώς έκανε, όταν παρευρέθηκε μαζί της στο βασιλικό δείπνο που προετοίμασε η Ελισάβετ για τους στενούς συγγενείς.

Ο νόμος απαγορεύει ρητά τα ανύπαντρα ζευγάρια να κάνουν μαζί γιορτές -πόσο μάλλον στο παλάτι- ωστόσο η ηθοποιός είναι τόσο αγαπητή, που αυτό δεν φαίνεται να δημιούργησε και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Μάλιστα αναφέρεται πως όλοι οι Βρετανοί ανυπομονούν να γίνει αυτό ο γάμος (σίγουρα όσο κι εμείς). Οι ρεπόρτερ και οι φωτογράφοι που κατέκλυσαν τον χώρο και ήθελαν ένα πλάνο του ζευγαριού στο αμάξι ήταν χιλιάδες κι εκείνοι ευτυχώς μας χάρισαν κάποια ωραία ενσταντανέ.

1304392 pri 636624091 e1513776635629

Στο δείπνο παρευρέθηκαν περίπου 50 μέλη της βασιλικής οικογένειας, ενώ υπάρχουν πληροφορίες, πως υπάρχει και φωτογραφικό υλικό της Ελισάβετ με την μέλλουσα νύφη της.